Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Българка обяви, че е спала с 962 мъже от 53 националности
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:22 / 14.07.2011Коментари (0)403
©
В истинска сензация се превърна тези дни наперена българка. 36-годишната Ани Тончева буквално взриви социалната мрежа "Фейсбук" с експлозивното признание: "Спала съм с 962 мъже от 53 националности".

Българката, която цял живот е работила като барманка, изброява поименно рекордния си брой любовници. Без излишни хвалби, Ани посочва и анатомични подробности за всеки от мъжете си. С размера и особеностите, тя е описала секс партньорите си в специален дневник. Срещу всяка интимна визитка стоят името, годините, националността и поредната бройка.

Секс тефтера си варненката води от 1998 г. 23-годишната тогава Ани се опитва да загърби тежка лична драма, пише столичен вестник. Тя чака дето от първия си мъж в живота и двамата се готвят за сватба след четиригодишна връзка. Още в началните седмици на бременността обаче момичето е сполетяна от голяма трагедия- спонтанен аборт отнема всичките й мечти, включително и тази някога да стане майка. За капак скоро след загубата на бебето, Ани хваща годеника си в изневяра с нейна позната. Емоционалният срив я тласка към безразборни еднодневни връзки.

В началото барманката е обзета от желанието за мъст и демонстрира лекото си поведение пред бившия си приятел при всеки удобен случай. Скоро обаче тръпката от секс с различни мъже се превръща в истински наркотик. "Не ми трябваше нито сън, нито дрога. Чувствах, че летя, че съм богиня която всички обожават", пише Ани Тончева в своята интернет изповед.

Само след месец, тя вече трудно си спомня имената на мъжете, с които е спала. Така се ражда и идеята й за сензационния секс дневник.

13 години по-късно в ексцентричния тефтер на барманката са записани 962 - ма мачовци, преживели гореща авантюра с палавата нашенка. Любопитна подробност е, че те са от 53 различни държави. "Спала съм дори с ескимос. Даже не помня как се запознахме. Беше спортист от някаква руска република и караха лагер на морето. Записала съм, че се е справил добре, без да му е кой знае колко голям", цитира Ани откъслечните записки от дневника си.

Сред другите й екзотични бройки са филипинец, няколко китайци, пакистанец и парагваец. В нестандартната си секс изповед в интернет, госпожицата със странно хоби не пропуска да отговори и на обичайно най-задавания въпрос - стават ли негрите?

"Зависи от негъра, но наистина повечето имат внушителни палки. Тях обаче съм ги имало много. Сега ми е мерак да пробвам някой афганистанец. Чудно ми е какви са тези талибани", споделя бъдещите си секс планове варненската мъжемелачка. На финала обаче тя отсича, че българите най ги бива в леглото.

Източник: БЛИЦ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: