Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Наши жрици подбиват цените в Булонския лес
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:30 / 15.11.2011Коментари (0)166
Промени се пейзажът в Булонския лес - средище на жриците на платената любов, пише в. "Паризиен". Сега в гората, храстите и по алеите се виждат нови лица - проститутки, дошли от Румъния и България, а неотдавна и момичета от Испания.

Из 848-те хектара гори ден и нощ шетат около 180 секс труженички и труженици, хомосексуалисти, травестити и класически проститутки. Повечето от тях досега бяха от Централна и Южна Африка и Латинска Америка.

"Новите момичета от България и Румъния са по-млади, упражняват занаята на по-ниски цени от старите труженички. Освен това те се ползват с подкрепата на много добре организирани мрежи. Румънките и българките не спазват правилата", възмущава се 50-годишна професионалистка от Булонския лес.

Тя припомня, че заради кризата все по-трудно се упражнява най-древната професия на планетата. Клиентите се пазарят, не искат да плащат много, а момичетата от Изтока само влошават нещата, като искат с 20-30 евро по-малко от останалите проститутки, пояснява секс труженичката. Нейна колежка подчертава, че момичетата от Източна Европа не работят сами, а са надзиравани.

От края на миналата година една от алеите на Булонския лес - Лоншам, е запазена територия на румънските проститутки. Още в ранния следобед, а понякога дори по-рано коли с млади румънки спират на алеята. Момичетата излизат на групи и заемат позиции край пътя. Те гледат да не се смесват с останалите проститутки.

Наблизо винаги има мъже от мрежата, които ги следят и яростно отстояват позициите на момичетата, а после прибират спечелените от тях пари. Балканските мрежи, появили се в Булонския лес, са изключително добре организирани, потвърждава парижки полицай и посочва, че често това е семеен бизнес. Понякога младите са принудени да проституират от собствените си родители.

Преди няколко месеца млада румънка, принудена да проституира от съпруга си, се оплакала в полицейското управление на Шестнайсети парижки район. Съпругът й я заплашвал, че ще й вземе децата, останали в Румъния, ако откаже да проституира. Мъжът бил арестуван след оплакването на румънката, посочва "Паризиен".


Източник: Стандарт Нюз






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Григор Димитров в турнири през 2024 година
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: