Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Оказа се, че полицаи с качулки не са атакували дома на брата на Бербатов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 28.04.2010Коментари (0)228
© Blagoevgrad24.bg
Асен Бербатов(вдясно)
Прокуратурата проверява за данъчни престъпления Асен Бербатов - брата на футболната звезда от "Манчестер Юнайтед" Димитър Бербатов. Магистратите обаче уточниха, че образуваното дело е срещу неизвестен извършител.

Вчера в Благоевград тръгна слух, че в жилището на Асен и съпругата му Мария нахлули полицаи с качулки от София.

"Това не е вярно, заяви вчера пред "Труд" наблюдаващата случая Весела Стоилова от Благоевградската окръжна прокуратура. - На 20 април в 9,30 ч бяха изпратени двама полицаи с две поемни лица да направят претърсване на апартамента на Асен Бербатов. Семейството е било доста любезно, оказало е пълно съдействие на органите на реда. Заповедта за обиск бе разрешена от съдия. Засега всичко е в начална фаза и не можем за кажем какво точно разследваме, но от дома има иззети неща. Срещу Бербатови няма обвинение, просто проверяваме в хода на досъдебното производство, което нищо не означава", добави прокурор Стоилова.

Открихме вчера по телефона семейство Бербатови в Гърция. Специално за "Труд" Асен и Мария казаха: "Не знаем за какво ни проверяват. Настина преди седмица дойдоха двама полицаи, показаха ни документи и всичко, което ни поискаха, ние им дадохме."

"Имам магазин, продавах дрехи, но почти стигнах до фалит и преди 3-4 месеца го затворих", разказа Мария. - Поискаха ни документите на фирмата ми и магазина. Доколкото разбрах, ни правят насрещна данъчна проверка, защото съм ликвидирала бизнеса си. Съдействали сме, та ако има нещо нередно, нека то да се изясни", добави съпругата на Асен.

От данъчната служба в Благоевград отрекоха да проверяват Бербатови. Според осведомени имало сигнал от София, където икономическата полиция разследвала ДДС афери. В документите била засечена и благоевградска фирма. В момента се правела засичаща насрещна проверка, но резултатите й още не били готови. Според криминалисти едва след ревизията щяло да се прецени дали ще има обвинение срещу Бербатов или не.

Маргарита Бербатова - майката на Димитър и Асен, вчера не бе открита за коментар. Неотдавна Асен отново бе забъркан в скандал. Тогава той се издирваше от банка, на която пропуснал да плати вноски по кредит. Още същия ден Асен погаси борча си. Тогава майка му Маргарита отсече: "Той не е малък, има си семейство, да се оправя!"

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: