Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Партия "Атака" подкрепи коалиция ДПС + БСП! Волен Сидеров знае ли?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 07:10 / 08.08.2011Коментари (0)439
© Blagorvgrad24.bg
Знае ли г-н Сидеров за ситуацията в Гоце Делчев?
Грандиозен национален скандал избухва в политическия живот на Гоце Делчев, съобщава таблоидът "Градът". Председателят на местната структура на националистическата партия "Атака", Георги Чолаков съвсем открито подкрепи управляващата местна коалиция ДПС + БСП!
На проведените тази седмица консултации за избор на председател и секретар на Общинската избирателна комисия в град Гоце Делчев, участие взеха представители на парламентарно представените партии в община Гоце Делчев! Адвокат Иванка Кехайова предложение на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев бе избрана за председател!

Мега скандала избухва, когато единствено с гласа на Георги Чолаков председателя на "Атака", за секретар на Общинската избирателна комисия е избрана адвокат Мария Икономова! За зам. преседател бе избрана предложената от ДПС Ани Караметова Мейзинова. Тя отново бе подкрепена негласно от АТАКА по следната схема специално за този избор АТАКА чрез Георги Чолаков решава да издигне собствено предложение, за да може да избегне пряката отговорност размивайки гласовете.

Повече от странно е решението на предложението на г-н Чолаков да издигне свой кандидат на вторите преговори за заместник-преседателско място на ОИК (Общинска избирателна комисия), с което си действие негласно помогна на на кандидатката на ДПС да спечели! Тя е предложението на коалиционните партньори ДПС + БСП!

Както всички в Гоце Делчев знаем, коалицията ДПС + БСП вече 4мандата печелят избори не без помощта на извършвани измами с подмяна на бюлетини!

Точно това е и причината коалицията ДПС+ БСП на всяка цена да настояват техният човек да е секретар на Общинската избирателна комисия в град Гоце Делчев за предстоящите избори! Остав
© Blagorvgrad24.bg
а открит въпросът: Ще се допусне ли за пореден път в Гоце Делчев да се извършат същите машинации, както на предишните избори?

Георги Чолаков, председателят на партия "Атака" не за първи път подкрепя коалицията ДПС + БСП.

Нека припомним, че именно единствено със неговият глас бе приет изключително неизгодния бюджет за 2011 г. в Община Гоце Делчев, който е в ущърб на всички жители на нашият град и облагодетелства определени скандално известни местни бизнесмени!

По непотвърдена информация, в замяна на тази "услуга", той е получил чисто нов апартамент и възможността да направи заведение, непосредствено под банка "Уни кредит", което е абсолютно незаконно и няма никакви разрешителни!

За този огромен скандал с национално значение, ние потърсихме Волен Сидеров, очакваме скоро и неговия коментар.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: