Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
ТИР размаза 37-годишна дупничанка в Италия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:01 / 21.01.2012Коментари (0)170
© Blagoevgrad24.bg
37-годишна дупничанка загина под гумите на ТИР в италианския град Монца, съобщава електронното издание на в. "Струма". Камелия Кирилова от Дупница дълги години работила във фабрика за производство на кутии за обувки в Италия.

При поредното си излизане от работа на път за вкъщи е премазана от ТИР. Тялото на дупничанката е престояло 39 дни в морга в Италия. Направена е аутопсия, водят се следствени действия срещу шофьора на ТИР-а, който е италианец. Родителите на Камелия са уведомени няколко дни след инцидента, но повече от месец не успели да вземат тялото заради следствието, което се води в Италия.

Докарали трупа на загиналата млада жена в Дупница онзи ден и веднага я погребали в закрит ковчег. В четвъртък родителите изнесоха 40 дни от смъртта на Камелия.

Покрусеният баща Емил Кирилов със сълзи на очи разказа: Дъщеря ми Камелия от 1995 година живее и работи в Монца, Италия. От 9 години живее на семейни начала с момче от Дупница. Едва събрахме 8000 евро, за да докараме трупа й от Монца. Аз имах някой лев, и сестра й, която работи в Испания и държи бирария, събрахме парите.

В Дупница се разнасят различни слухове за дъщеря ми, че нарочно се хвърлила под ТИР-а, че била психичноболна. Това увеличава още повече болката и мъката ни. Дъщеря ми от дълги години работеше във фабрика за производство на кутии за обувки, не е имала никакви проблеми с приятеля си или пък във финансово отношение. Докарахме я на 39-ия ден от смъртта й, в България се прави паралелно следствие, тъй като италианските власти се опитват да замажат случая.

Дъщеря ми е пресичала пътя, когато е била блъсната. В България беше направена отново аутопсия от дупнишкия патоанатом д-р Димитрина Динкова, която установи, че след като вече е била мъртва, на дъщеря ми са й бити някакви инжекции в корема, най-вероятно докато е била в моргата, за да прикрият следи от катастрофата. От посолството в Рим ни оказаха голяма помощ. Всички документи бяха направени бързо. Представител на посолството се е заел със случая. Наехме софийски адвокат, който ще следи развитието на следствието паралелно и в България, и в Италия.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: