Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Убитата край Виена проститутка Петя изоставила съпруг и две деца
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 23:06 / 03.06.2010Коментари (0)277
Петя - дъщерята на Милко Боксьора от плевенското село Буковлък, е момичето, намерено изгорено до Виена. Снимката й се е появила в интернет. Някакво момче от големия цигански род видяло образа й, както ровело из компютъра, и се втрещило. Около 2 ч през нощта срещу сряда хора от фамилията събудили кмета на Буковлък Росен Русанов. "Наизлязоха от къщите. Събраха се 500 души. Завиха страшно. Приказват, че може и грешка да е станала, да са объркали момичето с друго. Какво да им отговоря?",чуди се кметът.

Още през нощта той потърсил по телефона служители на външното министерство. По обяд вчера пък очакваше връзка с министър Божидар Димитров.

След зловещата вест хората седят и чакат в пълна неизвестност. Напрежението в ромската махала ескалира. По едно време роднините си намериха отдушник и хвърлиха вината върху медиите. Защо публикуват без официална информация, крещяха от фамилията Филкови.

За тях среднощният удар е двоен. Едва сега те разбрали, че Петя е работела като проститутка в района на виенската гара. До последно знаели, че е сервитьорка в Австрия. В Буковлък с половин уста разказват историята й. Петя нямала навършени 16 г., когато се събрала под един покрив със Златко, децата им дошли едно след друго. Сдобили се с момиче и момче - хлапетата вече са на 6 и 7 г.

Преди време Петя се хванала на работа във фурна в индустриалната зона на Плевен. Докато замесвала самуните, срещнала друг мъж. "Говореше се, че е българин. Като се залюбиха, Петя остави Златко и децата. Гледаха ги бабата и дядото, Златко също помагаше, но после и той си намери жена и се задомиха", разправят на ухо в Буковлък.

Петя поела към чужбина с новия си съпруг. Обаждала се е на близките си в България 2 дни преди да загине, казва жена на площада в Буковлък. Млъква и оставя без отговор въпроса на репортерите откъде знае. "Мъжът, с когото е живеела във Виена, е научил за трагедията. Не са го канили обаче за разпознаване. Продължаваме да се съмняваме, че се е случило с Петя, докато не получим официална информация", заяви кметът на Буковлък Русанов.

Източник: в. "24 часа"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: