Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
13-годишен с комоцио след зверски побой
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:35 / 19.01.2012Коментари (0)200
13-годишно момче от Бобов дол е в болница с комоцио, след като е било бито на спортна площадка, съобщава сайтът на в. "Струма". Инцидентът станал в неделя около 17.30 часа. Тихомир Манчев от Бобов дол отишъл с двама приятели да потренират. Към тях се отправил осмокласникът Васил Петров и ги попитал правят ли група, за да го бият, след като са дошли да играят на лоста пред блока му.

Децата не отвърнали на заядливия тон на баткото и продължили да играят. През това време Васил се обадил на 23-годишния си брат Ивайло, който дошъл и се нахвърлил върху едно от момчетата, след което налетял и на Тихомир. Започнал да налага с юмруци седмокласника. От ударите на момчето му прилошало, започнало да му се повдига.

С помощта на приятните си то се прибрало вкъщи и разказало на родителите си за инцидента. Те го завели в Спешен център - Бобов дол, където след преглед се установило, че момчето има комоцио, и в понеделник то е закарано за лечение в болница в Дупница.

По-късно бащата Петър Манчев разказва: "В понеделник бях извикан в полицията заедно със сина ми. Той беше разпитван пред мен от инспектора в Детска педагогическа стая Димитров. Пет часа и аз и детето ми, което беше с комоцио, чакахме полицаите да ни пуснат. Разбрах, че Ивайло Петров и брат му Васил изобщо не са викани да дават показания. Имам съмнения, че случаят може да бъде потулен.

Вуйната на Васил и Ивайло Петрови работи в Паспортна служба към полицията в Бобов дол, а майка им Венета Петрова е служителка в общината. Изчаквам синът ми да излезе от болница и ще подам жалба до прокуратурата в Дупница. Разбрах, че Ивайло Петров има няколко висящи дела, а в момента е с условна присъда".

От ОДП - Кюстендил излизат със съвсем различна версия. Имало е хулиганска проява на спортна площадка в Бобов дол, след която е задържан 19-годишният Денислав Иванов. При боя между големите и малките деца е пострадала и 15-годишна ученичка, която се намесила да разтърве биещите се. Твърдението на бащата на Тихомир Манчев е некоректно, категорични са полицаите. Любопитното е, че задържаният Денислав е братовчед на битото момче, който се намесил да го спаси от юмруците на нападателя.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: