Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
238 абитуриенти от Разлог празнуваха заедно бала си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:02 / 25.05.2011Коментари (0)1301
© Blagoevgrad24.bg
238 абитуриенти от Разлог дефилираха пред хиляди, събрали се да видят младостта и красотата на Разлог, съобщават за Blagoevgrad24.bg от общинска администрация. За първи път абитуриентите от четирите средни училища в Разлог празнуваха в един и същи ден. Инж. Красимир Герчев кмет на Община Разлог събра всички абитуриенти на централния площад, поздрави ги и им подари незабравими празнични илюминации.

Абитуриентите на Разлог дефилираха, като минаваха под арки от балони в цветовете на българския трикольор. По традиция най-обсъждани бяха дамите, които впечатлиха всички със своите рокли. В изключително стилни костюми бяха облечени и кавалерите.

Освен със своята младост и красота, абитуриентите на Разлог блестяха и със своите успехи в образованието. Голяма част са начертали своите планове за бъдещето, приети са и ще се обучават във висши учебни заведения в чужбина.

"Приет съм да уча в университетите в Англия и Шотландия, но избрах Шотландия. Ще уча Международни отношения. Вълнувам се за тази вечер, естествено... Ще ми липсва класът. Но  такъв е животът. Порастваш, време е да се срещнеш очи в очи с живота!  Аз вече работя като доброволец в една НПО "Международни инициативи за сътрудничество" и за последните няколко месеца тотално ми се промени характерът, разбиранията. Пораснах! Моята мечта за Разлог е свързана с младите хора, искам младите хора да бъдат по-активни!", каза   Стефан Копанаров,  абитуриент в СОУ "Братя Каназиреви" - гр. Разлог, специалност Информатика и математика с английски.

"Вече съм студентка в Съдерланд, Англия по "Фармация", защото изкарах висока оценка по IDSL. Няма да ми бъде лесно, обучението е трудно, но родителите стоят зад мене и има варианти да ги подпомагам. За мен абитуриентската е куп от емоции и една вечер, в която  можем да си спомним за всички моменти, преживяни заедно.", добави Надежда Попова, абитуриентка в ПГ ТХТ "Никола Стойчев" - гр. Разлог, специалност Мениджмънт в туризма.

"Абитуриентският бал е просто една вечер. Завършваме, но по-важно е какво ще се случи след това, кандидатстудентските изпити. Искам да уча Право. Мисля да остана да уча и работя в България.", сподели в своя най-вълнуващ миг  Магдалена Крумова, абитуриентка в ПГ по транспорт, специалност "Счетоводна отчетност".

"Абитуриентската е особено вълнуващ момент за мен. Не се вълнувам толкова от това, как изглеждам, повече се вълнувам от това, което се случва - заедно, на едно място всички абитуриенти, за последен път, преди всеки да хване по своя път. Искам да се занимавам с биологично земеделие. В Разлог има шанс да се развие земеделието.", уверено каза  Александър Георгиев, ПГ МСС - гр. Разлог, Специалност "Фермер". Усмихнати, щастливи и уверени абитуриентите на Разлог се разделиха с училищния живот. На добър час!






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: