Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
40 деца от цялата страна мериха сили на голф турнир в Разлог
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:54 / 01.09.2010Коментари (0)151
© Blagoevgrad24.bg
Като посланик на детския голф в България и по света, Пирин Голф & Кънтри Клуб, гр. Разлог организира поредния за тази година Детски Голф Турнир, където малчуганите бяха разделени в две възрастови групи, съобщават за Blagoevgrad24.bg от организаторите. Впечатлени от атрактивните подаръци и награди, те демонстрираха завидни умения на терена. В състезанието взеха участие 40 деца, част от тях бяха представители на Детско-юношеската школа от гр. Разлог. При по-големите деца първи стана Фабио Фурнари, следван от Николай Савов и Костадин Зарев. При по-малките първо място спечели Симеон Илиев, следван от Раян Стайков и Ива Вълканова.

Младежите бяха развълнувани от постигнатите резултати и с радост споделиха, че Пирин Голф е мястото, където са направили първите си стъпки в престижния спорт. Наградите са осигурено от Пирин Голф & Кънтри Клуб с любезното съдействие на България Холидейз Хотелс & Ризортс.

Паралелно през изминалите дни клубът стана домакини на Challenge Golf Tournament, форматът на игра бе Скрембъл в отбори по двама на 18 дупки. Състезанието уважиха представителите на дипломатическия корпус в България- г-н Цунехаро Такеда, посланик на Япония заедно със свои приятели и г-н Карол Мистрик, посланик на Словакия. Победители в отборното състезание станаха отборът на Маркетинговия директор на Балканстар Аутомотив Филип Китов и съотборникът му Димитър Димитров с общ резултат от 61 точки, следвани от Сирма и Славен Готовац на второ място. Трети се наредиха Иван Каназирев и Михайл Трифонов участник в летния детски голф лагер.

За всички участници в голф турнира се проведе допълнително състезание "Най-близо до целта" и "Най-близо до дупката", където запалянковците имаха възможност да обстрелват атрактивни подаръци и да печелят съдържанието им. Най-точни бяха Божидар Спасов и Боби Велков. А най-близо до дупката бе Николай Димитров само на 5.02 метра, който спечели ваучер за ПроШопа.

Пирин Голф & Кънтри Клуб - гр. Разлог доказа, че е готов за успеха и събития от международен характер. Страстта към голфа привлича ентусиасти от всички възрасти.

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: