Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
8 роми нападнаха и пребиха с бухалки клиенти на конкурентно заведение
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 23:20 / 07.02.2011Коментари (0)353
© Blagoevgrad24.bg
Двама клиенти на механа в село Рожен пострадаха в меле, предизвикано от роми, те са закарани в Спешен център, където им е оказана помощ. Д-р Константин Сапунджиев от Дупница е с охлузвания и с прорезна рана на главата. Той отказал да бъде настанен в болницата. Медицинската сестра Радослава Кирова от Благоевград също е с рани по главата.

Конкуренция в бранша е най-вероятната причина за мелето в моята кръчма, каза вчера собственикът на механата в едноименното село до Роженския манастир край град Мелник Пешо Георгиев. Клиентите на механата - медици от Дупница и Благоевград, Радослава Кирова, на 38 г., и Константин Сапунджиев, на 45 г., били нападнати. К. Сапунджиев изпаднал в безсъзнание. Собственикът П. Георгиев е подал жалба в полицията срещу нападателите. Ето какво разказа той:

Чакам с голямо нетърпение да дойде събота и неделя, за да изкарам някой лев. Заведението се напълни, ставаше купон, клиентите се забавляваха. Към 01.00 ч. в заведението влязоха няколко роми. Седнаха на маса, поръчаха уиски. Казах им, че имам само един вид, но те пожелаха друга марка. Обърнах се към тях и им казах, че затварям, и те излязоха. Клиентите ми продължиха да се забавляват. След половин час в заведението нахлуха 8 роми с бухалки и започнаха да налагат клиентите. Познавам ги, от с. Склаве са. Не знам какво се случи, видях, че на земята лежи клиент, кръв шуртеше от главата му. Обадих се в полицията. Вчера цял ден давах обяснения.

Не мога да опиша това, което се случи. Разбрах, че групата роми били в кръчмата на Атанас Гуров, преди да дойдат при мен. От 20 години съм ресторантьор, но за първи път ми се случва такова чудо. Хората идват при мен и се забавляват по своему. Не е редно ние от бранша да си пречим. Клиентите сами избират къде да се забавляват. При мен идват известни хора. Плащам си данъците, не дължа пари на никого. Вярвам, че органите на реда ще си свършат работата.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: