Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Абитуриент натисна газта до 200 км на подарената преди 3 дни "Тойота" от мама и татко и загина
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:05 / 10.12.2010Коментари (0)239
19-годишният ученик от 12 клас в ПГ "Пейо Яворов" в гр. Гоце Делчев от гърменското село Ореше загина в катастрофа миналата вечер на пътя край разклона за село Дебрен.

Венци Ряхов тази година завършва със закъснение средното си образование и през май трябваше да бъде абитуриент. Той пътувал за Гоце Делчев с приятелката си и приятеля Али Иргов, също от село Ореше, с лек автомобил "Тойота", купен преди три дни с гастарбайтерски пари, изкарани от родителите на загиналото момче, които от години работят в Испания. Според очевидци, ударът е бил чудовищен, автомобилът се е движел с около 200 километра в час по правия асфалтов участък, но на лекия завой поднесъл и се ударил в крайпътен скат от набраната супер скорост. Тойотата с тримата младежи след това заподскачала на тавана си по асвалта като пинг-понг топка, рикоширала със страшна сила високо в короната на дебело крайпътно дърво. За късмет двамата спътници на Венци Ряхов се отървали със стрес, натъртвания и охлузни рани. Според лекарите от Спешен център 19-годишният водач е загинал моментално. Още същата нощ са били уведомени и закарани в болницата в Гоце Делчев дядото и бабата на младежа, които живеят в с. Ореше. Вестта за голямата трагедия получили и родителите в Испания, които се очакват да пристигнат днес за погребението.

Нелепо загиналият в разцвета на своята младост Венци Ряхов има собствено жилище в гр. Гоце Делчев, в което живее сам. Родителите му с парите, изкарани в Испания, му осигурявали висок стандарт. Те имат и дъщеря, която също е дванадесетокласничка, но не са близнаци с брат си. Момичето също живее в собствено жилище в гр. Гоце Делчев и съчетава училището с работа като сервитьорка в заведение в центъра на града, коментираха вчера потресените от нелепата смърт на младото момче жители на гърменското село Ореше и приятели на семейството от Гоце Делчев. Хората от Ореше предполагат, че 19-годишният Венци Ряхов може би няма да бъде погребан в родното му село Ореше, а в гр. Гоце Делчев, тъй като сестра му и родителите му на практика не живеат отдавна на село. В родното Ореше бащата и майката, когато си идвали в България, посещавали по-скоро като гости възрастните си родители. Семейство Ряхови имали намерение, когато се приберат окончателно от гурбета си в Испания, да заживеят при децата си в Гоце Делчев.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: