Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Баща и син се биха здраво с единадесетокласник в училище
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:15 / 30.03.2011Коментари (0)379
Баща и син от Дупница влязоха в гимназията по хранително-вкусова промишленост и набиха единадесетокласника Жоро Георгиев, който нарекъл съученичката си - дъщеря на биячите, Василена Павлова дебела и грозна.

Вчера пред училището по време на инцидента не се знаеше кой кого бие. Бащата Георги Роглинов и братът Юли, който е единадесетокласник в Петрич, дошли в училището, след като Василена се оплакала на баща си по телефона, че Жоро Георгиев я тормози. Баща и син влезли в коридора по време на учебни занятия, извикали Жоро Георгиев от час, уж да се разберат за причината да обижда дъщерята, но вместо обяснение баща и син започнали да бият гимназиста още в коридора. Съученици на Жоро излезли от час и спукали четирите гуми на БМВ-то, с което дошли близките на Василена.

Боят се пренесъл в двора на училището, където ученици от ПГ по хранително-вкусова промишленост се нахвърлили върху Георги Роглинов и сина му Юли и станало страшно меле. През това време била алармирана полицията и пристигналият патрул разтървал биещите се. Иначе можело да се стигне и до сериозни травми. Дотогава учителите се опитали да разтърват разярените страни, но не са успели. В боя се намесил и братът на Жоро Георгиев, който бил извикан от приятели по мобилния телефон.

Полицаите задържаха Жоро Георгиев, брат му Георги, бащата Роглинов, брата Юли Павлов и Василена. В полицията те дадоха показания за инцидента. Направи впечатление, че учителите с викове едва вкараха учениците в час, като някои демонстративно си пушеха цигари и едва след много молби се прибраха в клас.

Бащата на Василена - Георги Роглинов, каза пред репортер на "Струма": Аз съм миньор, по 12 часа съм под земята, оставил съм съпругата ми да се занимава с децата. Сутринта си дойдох от нощна смяна и дъщеря ми се обади по телефона. Оплаква се, че от две седмици Жоро я тормозел психически. Дойдох не с намерение да се бием, а да се разберем и да разговарям с класната ръководителка на Жоро и на дъщеря ми. В коридора бяхме посрещнати от Жоро, който вместо да разговаряме, ми налетя на бой. Още повече, че ми спукаха гумите на автомобила и сега трябва да се изръся с 500 лева, за да купя нови.

Класната ръководителка на децата не се появи, за да коментира защо не е взела мерки да спре тормоза над Василена. Директорката на училището Венеция Соколова обясни: Жоро Георгиев е буен ученик, имаме проблеми с него, родителите му са в чужбина и живее с брат си. Василена е деветокласничка, от нея няма никакви оплаквания, не е споделила, че от две седмици е тормозена от Жоро Георгиев.

На педагогически съвет ще обсъдим поведението на Жоро Георгиев, но не съм съгласна и с поведението на бащата и брата, които влизат в училището и завихрят скандал. Охраната ги е пуснала, тъй като са казали, че търсят класната ръководителка на Василена и не са показали с нищо, че са доли да се бият, заключи Венеция Соколова.

Ученикът Мартин Кацарски разказа: Всички сме на страната на Жоро Георгиев. Василена се заяжда и псува всички наред. Най-вероятно го е предизвикала с нещо, за да се държи грубо с нея.

Единадесетокласникът Юли след преглед в Спешен център бе настанен за лечение в хирургично отделение на общинската болница. Той е с комоцио. Кръв тече от носа и от едното му ухо, със счупена ръка от разменените удари и последвалото меле.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: