Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Бекъм търси къща в Банско, местните го гласят за треньор
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:20 / 23.11.2011Коментари (0)181
© Blagoevgrad24.bg
Дейвид Бекъм и съпругата му Виктория може да закупят имот в Банско. Слуха пусна британският в. "Мирър". Звездната двойка търсела къща в Европа и в частност на Балканите.

Според изданието Бекъм, който преди дни вдигна титлата в САЩ с екипа на "Лос Анджелис Галакси", първо ще си купи имение във френската столица Париж. Той е пред договор с местния "Пари Сен Жермен". Виктория щяла да посети Париж през следващите седмици, за да огледа апартаменти и къщи в най-луксозните квартали.

Спекулациите относно Банско са свързани с това, че куротът е изключително популярен сред инвеститорите в недвижими имоти на Острова. Причината е, че цените са далеч по-изгодни в сравнение с подобните имоти в Европа. Банско е на първо място в актуалната класация на мечтаните дестинации на туристическата институция отвъд Ламанша - "Пост Офис".

Банскалии посрещнаха с усмивка появилата се информация, че футболната звезда ще си купува къща в нашия курорт. Местните не вярват, че съграждаин ще им стане прочутия поданик на кралицата. "Преди 5-6 години имаше бум на англичани, които купуваха апартаменти в Банско. В последните 2-3 обаче повечето се опитват да ги продадат на руснаци и румънци. Така че не вярваме Бекъм да заживее тук", съмняват се банскалии.

Най-радушно приеха написаното в английския вестник феновете на местния огбор, които бяха дошли на стадиона да подкрепят любимците си срещу "Левски" в мач за купата на България. "Веднага ще го направим треньор на нашия тим и като нищо ще влезем в "А" група. Може да е и играещ треньор, има още хляб в него като футболист", казаха запалянковците.

По-младите от тях пък се питаха дали с Дейвид ще дойде и съпругата му Виктория, че да я видят най-сетне на живо. "Истината е, че легендата в ските като Марк Жирардели има апартамент в Банско. Свикнали сме тук да идват прочути хора, тъй като и нашият курорт е на световно ниво. Ще ги научим да пият наше вино и да хапват бански мезета. Семейство Бекъм ще е страхотна реклама не само за Банско, но и за България. Ако купят къща тук, и Холивуд ще ни завиди", смеят се банскалии.

И в общината бяха категорични, че не са чували за вариант Дейвид Бекъм да купи имот, нито пък в кметството да са идвали негови представители.

Източник: standartnews







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: