Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Благоевградчанинът, асистент в Медицинска академия, освободен под гаранция за участието си в педофилска оргия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:42 / 28.08.2010Коментари (0)583
Възпитаникът на благоевградската Природо-математическа гимназия Андон Тошев е един от 4-мата главни участници в педофилския скандал, избухнал преди дни във Велинград. Андон Крумов Тошев от 2005 г. е асистент в университетската катедра по биология към Медицинския университет в София, магистър е по "Вирусология", с професионални интереси в областта на протистологията, имунологията и ембриологията.

Заедно с молекулярния вирусолог Николай Петров, докторанта Мария Стоянова от Института за защита на растенията, и Васил Ковачев от Националната служба за съвети в земеделието, както съобщи във вчерашния си брой "Струма", те са задържани преди 2 седмици във Велинград заради секс с малолетни момчета, които преди това дрогирали. Четиримата са хваната в къща за гости в момент на осъществяване на полов акт с 16-годишно момче. То и другите деца били откривани в градската баня на Велинград и подбирани по големината на половия им член и имотното им състояние - зарибявани били само бедни момчета. След сексоргиите с тях "чичковците и лелята от София" им давали по 20 лв., разказали 4 от жертвите им, които до момента са дали показания. Според тях асистентът и земеделските спецове, които са служители на Министерството на земеделието и храните, се появили за пръв път в града преди около 6 месеца.

Проучване на "Струма" установи, че Андон Тошев е по-големият син на трикратния вицешампион по джудо Крум Тошев. На 25 юли педофилът се върна в родния си град, за да присъства на сватбата на по-малкия си брат Цветан. В този ден програмистът в столицата Цветан Тошев се врече във вечна вярност на Антония Георгиева - учителка по английски език в благоевградската Професионална гимназия по икономика и преподавател по немски език в Югозападния университет. На сватбата Андон Тошев бе в центъра на веселбата и лично се похвали, че по-малкият му брат е спазил традицията и му е купил костюм и обувки като компенсация, че го е изпреварил с женитбата си.

Междувременно Районен съд - Велинград освободи Андон Тошев от ареста под гаранция от 500 лв. с мотив "чисто съдебно минало", а Пазарджишкият окръжен съд потвърди мярката без право на обжалване. Прокуратурата още не е готова с обвинителния акт.

Според чл. 158 а от Наказателния кодекс "който принуждава непълнолетни лица да извършват полово сношение, блудствени действия... се наказва с лишаване от свобода до 6 години".

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: