Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Болна" от любов майка се хвърли от 12-ия етаж и загина
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:20 / 27.10.2011Коментари (0)773
51-годишна жена избра най-високия блок в квартал на Дупница, хвърли се от 12-ия етаж и загина, съобщава в. "Струма".

Катя Гърнева, която е от село Ресилово, община Сапарева баня, се качила на автобуса и пристигнала в града, не се знае дали предварително е планирала самоубийството си, но се качила на 12 етаж на блок 2, намиращ се на метри от кооперативния пазар, и се хвърлила от терасата на стълбището около 10 часа сутринта вчера. Тялото тупнало под прозорците на офиса на неуспелия кандидат-кмет Пламен Миланов.

В блока живеят малко хора и никой не знаеше как точно се е случил нещастният инцидент порадаи липса на очевидци на трагедията. Тялото на Катя Гърнева лежало няколко часа на плочника пред входа. След като били осведомени, полицаите пристигнали на място и установили, че Катя Гърнева не е паднала по насилствен начин от последния етаж на блок 2. Тялото й е закарано за аутопсия в кюстендилската морга.

Животът на Катя Гърнева минава като в сапунен сериал. Тя е щастливо омъжена в квартал "Гюргево" на Сапарева баня, има две хубави деца, но се влюбва в Асен Гърнев, стар ерген от село Ресилово, тя изоставя съпруга си и двете си деца и създава семейство с Асен Гърнев, от когото има момиче, което е в 10-и клас. Асен обаче почива преди 4-5 години и оттогава Катя Гърнева има проблем с психиката. Започва да скита, не се прибира у дома и не се грижи за 17-годишната си дъщеря Дафинка, която е отличничка на класа в Гимназията по туризъм в Сапарева баня.

Преди около 2 години Катя Гърнева искаше да изпрати дъщеря си в дом за сираци, за което вестник "Струма" писа. Причината, която тя изтъкваше тогава, е, че няма какво да ядат вкъщи и парите от наследствената пенсия на Дафинка от баща й Асен не достигат за изхранването на двете. Тогава се намеси кметът на селото Пламен Пиперевски и сестрите на Катя и Дафинка остана да живее при майка си.

През последните дни Катя Гърнева не показвала с нищо, че има намерение да се самоубие. Най-вероятно идеята й е дошла изведнъж, след като отишла в Дупница вчера на пазарния ден в града. Точно срещу пазара се намира и блок 2, който е най-високият в квартала.

С дъщерята на самоубилата се Катя Гърнева ще се заемат Социални грижи в Сапарева баня. Бащата на момичето й е оставил двуетажна къща с огромен двор. Най-вероятно полусестрите на Катя Гърнева ще станат попечители на младото момиче.

Тема на разговор на всички търговци на пазара в Дупница вчера беше самоубийството на Катя Гърнева, хората бяха шокирани от жестокия край на жената.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: