Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Денем от парка в Сандански извира енергия, вечер витаят духове - бягайте!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:55 / 01.06.2011Коментари (0)446
Феноменалните си видения за Сандански огласи вчера на пресконференцията в СПА хотел "Медите" екстрасенската Ивелина Христова, съобщава в. "Струма". Според нея уникалният парк, който е славата на курортния град, е с два лица - светло и тъмно. През деня там има енергиен заряд, който зарежда хората, в тъмната част на денонощието там витаят духове, които обсебват с лоша енергия. Вследствие на това хората започват да линеят и боледуват.

Двулика богиня пък обитава площада на града. През деня тя е млада и красива, вечер е стара и грозна. Дневната богиня зарежда с енергия и предпазва от болести, вечер приема отрицателната енергия и ги прочиства.

До тези енергии И. Христова твърди, че се докоснала по време на снимките на филма "И това е България", който е посветен на Сандански. Тя е в града от близо месец и изследва духа на хората, живели в него преди хилядолетия. Неотлъчно до нея през това време е режисьорът Стоян Иванов. Ето какво разказа още Ивелина, която доби популярност с тв предаването "Ясновидци":

Това, което видях в парка на Сандански, не е приказка или легенда. Там има тъмна и светла част. Денят е с много голяма и силна енергия, лъха обич и любов. Човек, който е там и не е влюбен, може да се влюби. През нощта го избягвайте, особено тъмните места. Човек ако мине, може да бъде обсебен от духове, защото има много, които витаят в пространството. Паркът през нощта задължително трябва да бъде осветен, да има повече светлина, за да се предпазят хората от духовете.

Има енергии на духовете на няколко племена от древността. Хората не трябва да спят или да престояват за по-дълго време в парка, защото енергията е много силна и може да получат главоболие. В парка трябва да се правят разходки за зареждане с енергия, но през деня. Духовете вечер са на мъртви - прекръствани и разпъвани на кръст. Това си обяснявам с кръстоносните походи. Усетих духа и на хора от времето на Спартак.

Паркът е канал за получаване на енергия и затова много хора, които идват в Сандански с мисълта да се излекуват, биват излекувани. Освен астматични проблеми тук се лекуват кожни, заболявания на кръвта, ставите и други.

Видях много хубави младежи в Сандански, което е било типично за времето на Спартак, дълги и атлетични момичета и момчета. Но хората на града са тъжни и това се дължи на пролятата кръв по време на прекръстването. Площадът на Сандански е място с най-силна енергия в града и хората трябва там да се зареждат, като престояват по-дълго време.

Целта на филма "И това е България" е да даде нов облик на духовните центрове у нас, за да се освободи духът на хората, живели хилядолетия назад, обясни Ст. Иванов. Верни и точни са образите, на които успява да улови енергията Ивелина. Археолози остават изумени от нещата, които им разказва за миналото на града. Той е интересен с това, че историите на няколко племена, живели тук, се преплитат. Целта ни не е да повторим историята, описана от учените, а да разкажем легентите и митовете за този район. Спирам дотук, останалото ще стане известно в края на септември, когато филмът ще бъде готов и промотиран първо в Сандански, заключи режисьорът Ст. Иванов.

Дарбата на Ивелина се появила, когато починала баба й. Била на 10 г. Майка й имала болки в рамото, ръката й ставала лилава. Ивелина я разтривала или просто слагала ръцете си на болното място. След около седмица и половина ръката започнала да се оправя, после оздравяла напълно. Междувременно Ива сънувала починалата си баба, която й казвала какво ще се случи. Имала и предчувствия, които също се сбъдвали. Гледала успешно на кафе на приятелки.

Преди 5 г., когато починал баща й, дарбата й да предусеща се засилила. Отговорът идвал веднага, информацията била с все повече подробности. Помислила, че полудява. Отишла при психиатър, казала: "Мога да гледам". Лекарката не повярвала. Тогава й казала някои неща за майка й, за детето й и я изумила. След прегледа я уверила, че е здрава психически. "Успокоих се и започнах да свиквам с дарбата си".

Преди 8 г. Ива карала кола, сестра й седяла до нея. Ударили се челно в друга кола. "В последния момент като че ли нещо ми каза да извъртя волана и да се ударя между двете врати, беше страшен удар, но всички се отървахме без драскотина".

33-годишната апетитна свободна блондинка няма гадже. Предпочита да преценява мъжете като всяка друга жена, а не да ги гледа като екстрасенс. Засега има един несполучлив брак. Развела се малко след като родила сина си Виктор. Има фирма за недвижими имоти. Дарбата й дава предимство пред другите "простосмъртни" брокери. Според нея вярата в Бог е достатъчна.

От молитвите Ива редовно си казва "Отче наш". Когато е силно развълнувана или ядосана, крушките, компютърът, че дори и телевизорът вкъщи гърмят, а часовниците и джиесемите спират.

Ивелина отрича, че всичко в предаването "Ясновидци" е било нагласено и не е била избрана за победител "с връзки". Ива можела да вижда в миналото и в бъдещето, да прави частична хипноза, да лекува. Когато се съсредоточи, вижда даден човек къде е и какво прави. Гледа на карти Таро. Може да определи болното място на човек.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: