Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Депутат отчете над 80 разрешени случая в Гоце Делчев за последните 6 месеца
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:34 / 08.11.2012Коментари (0)236
Над 80 разрешени случая със съдействието на народния представител Георги Андонов отчитат от приемната на депутата в град Гоце Делчев за последните шест месеца. Само през септември и октомври към Андонов за съдействие са се обърнали повече от 100 души, а от началото на годината броят им надхвърля 600, информира още екипът на народния представител в града.

Най-честите теми, по които жителите на Гоце Делчев и региона търсят съдействието на депутата, са осигуряване на работни места, премахване на незаконни постройки, осигуряване на дърва за огрев, земеделски въпроси. Един от най-важните не само за региона, но и аз цялата страна случай, отнесен на вниманието на народния представител, е нерегламентираният добив на инертни материали от коритото на река Места. По сигнал на жители от Хаджидимово с активната подкрепа на Георги Андонов проблемът беше разрешен, а добивът на инертни материали - поставен под забрана за цялата страна, като предстои това да бъде и законово регламентирано.

81 сигнала до различни институции е изпратил през тази година Георги Андонов, съобщават още от приемната в Гоце Делчев. Те са за случаи, които са от компетенциите на местната или изпълнителната власт, за които е потърсено съдействието на народния представител. "Често хората не знаят даден въпрос от чия компетенция е и в чии прерогативи попада - знаят само, че имат проблем и търсят помощ. През годините сме имали много такива случаи. Дори да не мога да помогна с функциите и правомощията, които има един депутат, не отказвам да помогна на хората и тук е ролята и мястото на народния избраник - да сигнализира до компетентните институции и лица от изпълнителната власт и да оказва контрол върху действията им", заявява Георги Андонов.

Приемната на депутата е всеки понеделник, от 11.00 до 13.00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев.

Всяка сряда от 12:00 до 14:00 часа в офиса на ПП ГЕРБ в гр. Гоце Делчев приемен ден за граждани имат и общинските съветници на ПП ГЕРБ. Целта им е да решават повече обществени проблеми, но приемат и граждани с лични жалби и молби, като ги насочват към кои институции да се обърнат, ако на място не могат да решат проблема.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Земетресения в България
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
Мигрантски натиск към България
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: