Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Единият от братята близнаци Йорданови, стреляли Даниела и Добри, успя да избяга
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 22:40 / 23.07.2011Коментари (0)624
Скандалноизвестните и криминалнопроявени братя близнаци Ангел и Христо Йорданови от село Джерман са стрелците по 23-годишната полицейска дъщеря Даниела Костадинова и 26-годишния й приятел Добри Гьошков, за инцидента вестник "Струма" писа във вчерашния брой.

До разкритието полицаите стигнали, след като 21-годишният Красимир Стоилов от Джерман е подал сигнал в Районното управление в Дупница, че е стреляно по четирите му коня, които били пуснати на свободна паша из землището на селото. Тогава криминалистите свързали случая с простреляните двама млади и стрелбата по конете.

В ареста са Ангел и баща му Борис, а Христо е избягал и все още се издирва от полицията. Двамата братя отишли да ловуват незаконно диви свине, когато пред тях се изпречили Даниела Костадинова и Добри Гьошков. Братята близнаци помислили в тъмното, че това са глигани, започнали да стрелят и ранили Даниела Костадинова, Добри Гьошков и част от конете на Красимир Стоилов.

Животните са били приготвени за кражба. На вратовете им не били въжетата, които били сложени от собственика им, а други, с които Даниела и Добри се опитали да закарат конете в село Крайни дол, община Дупница, което граничи с Джерман, но пукотевицата по тях ги спряла. Един от простреляните коне е умрял.

Вчера майката на Красимир Стоилов - Таня, разказа, че синът й случайно открил конете на един километър от мястото, където били оставени на паша. Едното животно е умряло, друго е със сачми в окото и дупки по цялото тяло, третият кон е прострелян в крака, а малкото жребче се отървало невредимо.

След като простреляли Даниела Костадинова и Добри Гьошков, братята близнаци ги закарали със семейната лада близо до входа на Спешен център и ги изоставили там.

Вчера около обяд Даниела бе закарана по искане на близките за лечение в "Пирогов", но преди това чичото на Даниела вдигна лют скандал в ортопедичното отделение на общинската болница за това, че от болничното заведение им искат да платят 400 лева за клиничната пътека, по която е лекувана Даниела, тъй като няма здравна осигуровка. Едва след като платиха, Даниела Костадинова беше закарана с линейка на Спешна помощ в "Пирогов".

Д. Гьошков, както съобщихме, бе закаран веднага в "Пирогов", слуховете, че е починал, бяха опровергани от столичния институт.

Двамата братя близнаци от село Джерман Ангел и Христо Йорданови са известни на полицията от детските си години. Още като ученици в основното училище те са извършители на много кражби. Преди време двамата откраднаха пушката на баща си Борис Йорданов и бяха хванати да стрелят на главен път Е-79 по преминаващи автомобили. За това беше отнето оръжието на бащата. След това двамата 19-годишни младежи бяха съдени за изнасилване, делото все още не е приключило.

Екипът на в. "Струма" се извинява на управителя на бензиностанцията на ОМV в Дупница Кирил Димитров и на Калоян Гюргин, че имената им бяха свързани с инцидента. Кирил Димитров няма нищо общо със случая, нито е задържан в Районното управление на полицията.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
България в еврозоната
Грипна епидемия обхвана страната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: