Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Гард на Коко Динев рани тежко семейство руснаци, избяга с мръсна газ и продължи да пие с боса
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:50 / 13.01.2011Коментари (0)840
© Blagoevgrad24.bg
Гардът на Коко Динев, експрездидент на ФК "Вихрен" и настоящ на "Локомотив" /Пловдив/, Ангел Михайлов е ранил тежко двама руснаци в катастрофа на входа на с. Поленица навръх Ивановден, стана известно вчера. След като ги качил на предния капак и изхвърлил на земята, криминалнопроявеният с мръсна газ избягал от мястото на катастрофата, като оставил проснати на земята в безпомощно състояние 50-годишната жена и мъжа, без да им окаже първа помощ.

Пострадалите руски граждани са Елена и Сергей Николаеви, свидетел на катастрофата е станал Стоян Спасов, от с. Поленица, който е сигнализирал в полицията и в Спешен център и оказал първа помощ на пострадалите. 2 линейки и 4 патрулки пристигнали на мястото на катастрофата. Ето какво разказа Ст. Спасов: На руски език жената, която лежеше безпомощно на земята, ми поиска вода. Аз се качих да напълня една чаша, за да й дам, но в това време пристигна и екипът на Спешна помощ. Те ми казаха да не им давам, тъй като не е известно какви са нараняванията. След това жената изпадна в кома. Първо качиха нея в едната линейка, след това и мъжът, който бе по-леко пострадал и адекватен. Инцидентът стана около 19.00 ч. на Ивановден. Аз бях на балкона и видях как БМВ-то се движеше с висока скорост в посока Поленица.

Шофьорът не можа да вземе завоя, заради високата скорост, а в обратна посока се движеше друг автомобил, управляван от Надка. За да избегне челния удар, шофьорът на БМВ-то зави рязко вдясно и се блъсна в пешеходците, които бяха на тротоара, счупи оградата на къщата и спря в дворното място. Веднага слязох пред къщата, в която имам апартамент на втория етаж, но докато стигна до мястото, видях как БМВ-то с газ на заден излезе от двора на къщата и със силна газ потегли направо в посока резиденцията. При удара бе паднал регистрационният номер на автомобила и по него бе открит собственикът.

По-късно разбрах, е БМВ-то е намерено на паркинга пред резиденцията, а водачът Ангел Михайлов продължил да купонясва с шефа си Коко Динев и компанията му, която празнувала там. Коментарите на свидетелите в селото са, че случаят с гарда на Коко ще бъде потулен, след като 5-и ден няма никаква информация в медиите за него. Иван Костадинов от с. Поленица коментира, че ако катастрофата бе извършена от обикновен човек, без връзки и пари, срещу него щеше да се образува бързо производство, да го задържат под стража и веднага да го тестват за алкохол. За криминалнопроявения Ангел това не важи, тъй като шефът му е с влияние и пари.

На 21 октомври, както "Струма" писа, Ангел Михайлов отсече със самурайски меч главата на кавказка овчарка. Наряза и няколко щендера в сервиз "Автоцентър" в Сандански. Срещу него има повдигнати две досъдебни производства.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: