Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Хотелиер в Мелник се застреля, докато съпругата и 2-те им деца спят в съседната стая
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:55 / 01.08.2011Коментари (0)193
© Blagoevgrad24.bg
Най-младият хотелиер в Мелник - 32-годишният Венцислав Паскалев, е сложил край на живота си, като се застрелял със собственото си оръжие, съобщава в. "Струма".

 Бизнесменът е издъхнал моментално в стая в собствения си хотел "Славова крепост". Самоубийството е станало завчера малко преди полунощ.

В съседната стая е била съпругата на хотелиера с двете им деца. Местните жители коментират, че най-вероятната причина за самоубийството е отчаяност и депресия заради сериозни финансови затрудния. В. Паскалев е един от най-младите хотелиери в района, наскоро той стана член на Сдружението на хотелиери, ресторантьори и туроператори в Сандански. Хотелът му в Мелник "Славова крепост" е построен преди близо две години и е един от най-атрактивните, с уникална архитектура и разполага с втората по големина подземна изба в града, след тази на Кортопуловата къща, има и механа със старинен интериор.

В. Паскалев е роден в Мелник, учил е и е работил в София, откъдето е съпругата му. Семейството са собственици на магазин за обувки на ул. "Плиска" в София. Негови приятели споделят, че не са усетили никакви признаци в поведението му, които да подсказват за взетото страшно решение. Държал се е непринудено, винаги с усмивка и оптимизъм за бъдещото, без да показва притеснение.

Дори кроял планове за бъдещето. Помагал е на всички, които го търсили за съдействие. Решението да сложи край на живота си на такава млада възраст е пълна загадка за приятелите му, които са в шок. Хотелът на В. Паскалев в Мелник е изграден от фирмата на съветника Васил Клямпов. Вчера стана известно, че В. Паскалев се е издължил до стотинка към строителния предприемач. Имал е обаче кредити към банки.

Това е втори случай на смърт на бизнесмен в рамките на един месец в Мелник. Преди по-малко от месец от задушаване в мотелска стая в с. Кърланово, на 3 километра от Мелник, почина ресторантьорът Станислав Паспалев. Трагедията със самоубийството на младия бизнесмен вчера мелничани коментираха с думите, че е избрал най-неправилното решение, защото пари се печелят, но живот не се връща.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: