Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Имало ли е зверски секс в кабинета по литература на бобовдолската гимназия?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:15 / 06.02.2010Коментари (0)1188
© Blagoevgrad24.bg
"Хванаха ме здраво - да не мърдам. Държаха ме Емил и Кирил. Джинката ме съблече и ме хвърлиха на един от чиновете. Емил го направи първи, проникна отзад. После и Кирил, като той използваше и пръстите си. Чувствах се ужасно. Мъките ми не свършваха с това. Изправиха ме до чина, а Джинката ме застави да го хвана за... Пипнах го с лявата ръка. Изсъска ми: "Искам свирка", "Духай, ма!". Отказах и Джинката ме остави. Не знам какво му стана, едва ли му е било жал за мен, или се е притеснил от нещо. Молех ги да спрат, крещях, плачех. Не се смилиха, а и никой не чуваше отвън. Накрая ме заплашиха: "Ако кажеш на някого, ще загазиш. Ще ти счупим главата." Излязоха си, а аз плачех и почнах да обличам дрехите си. Така ме завари леля Станка, чистачка в училището."

Това сподели брутално изнасилената тинейджърка от Бобов дол Ивона И. (19 г.). Зверството било извършено в кабинета по литература в професионалната гимназия в миньорския град. На 22 януари т. г. Ивона се явила на изпит по бюджетно счетоводство като ученичка на свободна подготовка от 12 "а" клас. Момичето останало от последните, предаващи работата си. Като излязла, била нападната от четирима и вкарана в кабинета по литература.

Според разследването на полицията и дознанието изнасилвачите са Денис П.-Джинката (18 г.), който е възпитаник на същото училище, Кирил В. (17 г.), който учел в Благоевград и двама миньори от Бобов дол Антон К. (20 г.) и Емил К. (20 г.). Първоначално те бяха вкарани в ареста за 72 часа. По-късно Антон и Емил бяха пуснати срещу "подписка" , а Денис и Кирил са под надзора на инспектори от Детска педагогическа стая. Обвинението срещу извършителите е по чл. 152 от НК - изнасилване от повече от едно лице, каза наблюдаващият случая прокурор Емил Павлов вчера.

"Ивона е свито и кротко момиче, едва 40 килограма. Можем да си представим как се е чувствала срещу тия четирима ербапи. Много тежко престъпление, казвам го и като полицай, и като родител. Според нас има изнасилване. Това обаче ще го докажат и преценят дознанието и прокуратурата", каза вчера шефът на РПУ-то Румен Сираков.

Според различни коментари в града в случая може и да не става за 100-процентово изнасилване. Вадят се и аргументи - у Ивона били намерени нейни снимки с момчетата, които тя обвинява. Вчера следобед съдия повторно разпита девойката и четиримата. Приятели на момчетата пък обявиха, че Ивона правела доброволно секс с 12 съученици на абитуриентския си бал.

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: