Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изнасилена ученичка в клас призна: Сексът беше доброволен
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:10 / 04.05.2010Коментари (0)786
На очна ставка в РУ на МВР - Дупница вече 20-годишната Ивона Христова от Бобов дол, която бе категорична, че е била изнасилена брутално от миньорите Антон Кирилов-Пумата и Емил Кирилов - двамата на по 20 години, и учениците Кирил Васев и Денис Петров-Джинката, коренно променила показанията си, като заявила: "Всичко беше доброволно. Доколкото си спомням, ме снимаха по време на други два подобни случая".

На 22 януари, когато гръмна скандалът за секс в класната стая, в качеството си на потърпевша 19-годишната тогава Ивона подаде жалба за изнасилване. Това стана малко след приключването на изпит по български език, когато преподавателката, която впоследствие бе уволнена, излязла за кафе и не се върнала, а четиримата младежи влезли в класната стая.

Карето момчета засега са категорични и твърдят, че не са я докосвали, макар че от медицинско свидетелство е ясно, че е имало полов акт. Делото срещу обвинените в изнасилване тийнейджъри все още не е насрочено в съда и по всяка вероятност ще бъде прекратено. Материалите от полицейското разследване още не са предоставени на разследващия прокурор Емил Павлов.

Междувременно четиримата обвиняеми се опитали да открият клипове с участието на Ивона, един от които е от абитуриентския й бал, за да докажат, че тя е правила подобни изпълнения и друг път. Денис, Кирил, Емил и Антон твърдят, че имат видео, на което се вижда как Ивона прави секс с 12 момчета, но след инцидента от 22 януари го изтрили, за да не си навлекат неприятности. Имало само едно копие у Иво Кавала от Бобов дол, за което той искал 4000 лева, но момчетата нямало откъде да съберат парите. Това обясни приятелят на четиримата обвиняеми Радослав от село Ресилово. Той твърди, че има и голи снимки с Ивона. Трябва хората да разберат, че момичето лъже, твърди Радослав.

Адвокатът Ивайло Алексиев е шокиран от поведението на клиентката си: Не знам коя е причината да промени показанията си и да твърди, че всичко е доброволно, при положение че плачеше, трепереше и тялото й беше в синини. Не знам какво са направили с нея и как са й въздействали, но аз нямам право да присъствам по закон по време на очни ставки, каквато процедура е проведена в РУ на МВР. Страхувам се, че по този начин тя от потърпевша може да се превърне в обвиняема за набедяване.

Случаят намери широк обществен отзвук, последва уволнение на учителка и директорката, намеса на прокуратурата. Нямам обяснение, не знам какво ще последва оттук насетне. Може би трябва да се произнесат психолози и психиатри, тъй като става въпрос за голяма аномалия, заключи защитникът на Ивона Ив. Алексиев.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Екоактивисти и протести
Масови протести срещу цените на горивата
Лято 2024
Пожари 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: