Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изоставена съпруга изпотроши колата на мъжа си
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:09 / 09.02.2010Коментари (0)232
© Blagoevgrad24.bg
Изоставена и обидена съпруга изпотроши БМВ-то на мъжа си, който поискал развод заради множество скандали в семейството им. Инцидентът станал в Сандански завчера вечерта. Търговецът на дрехи Илия Димитров, който от години върти бизнес на централната улица в града, паркирал автомобила си под навес на ул. "Ильо Войвода" в Сандански. Рано сутринта завчера заварил колата си "обезобразена", стъклата и огледалата били изпотрошени, силно увредени били капаците, а в предния била забита кирка. Жалба в полицията за инцидента е подал зетят на търговеца Сергей Сюлеймезов. Ченгета часове наред разпитваха свидетели и хора, които имат информация за случилото се.

Вчера около обяд полицията стигна до извършителя на престъплението. Оказа се, че това е съпругата на Илия Димитров - Анелия Димитрова от Кресна. Заедно с брат си Емил Желязков тя изляла гнева си върху автомобила на мъжа си, тъй като не можела да понесе мисълта за развод и факта, че е изоставена. Според клюките от съседи проблемите в краткото семейно съжителство се задълбочили напоследък. Двамата съпрузи често се карали и бизнесменът взел решение да се разведат, като натирил Анелия при родителите й в Кресна. Озверяла от безхаберието на бившия си мъж, Анелия поискала да му даде урок, освен това имала и претенции за колата.

Илия Димитров, който е собственик по документи на БМВ-то, вчера каза: Аз съм продал БМВ-то на зет ми Сергей Сюлеймезов преди три месеца. Все още не сме го прехвърлили по документи. Анелия, с която не живеем заедно от близо година и половина, ми поиска 50 000 евро, за да се разведе с мен. Аз тогава й казах, че нямам пари и тя не струва толкова много. Преди една седмица идва у дома и заплашва децата, че ще ги убие. Пуснах жалба в полицията. Тя си мисли, че имам много пари, и затова ме изнудва. В този ден, когато е потрошила автомобила, аз не съм бил вкъщи. Разбрах от съседите, че е била с бухалка и е счупила предното стъкло, фаровете, стоповете. Всичко между нас е приключило, аз се грижа за децата си. Очаквам полицията да си свърши работата.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: