Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Изпускането на язовир Студена няма отношение към бедствието в Кресненското дефиле
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:10 / 06.12.2010Коментари (2)188
© Blagoevgrad24.bg
Изпускането на язовир Студена няма отношение към бедствието в Кресненското дефиле, каза шефката на "ВиК" Перник Искра Златанова. Това е установено при проверка на "Басейнова дирекция" - Благоевград. След като нивото на реката падна започна контролирано изпускане на водоема- по 4л/сек. Това количество позволява да го поддържаме в покой и водата да не се покачва с повече от 10см за денонощие, коментира Златанова. В момента притокът в язовир "Студена" е 11 пъти повече от разхода, като обемът е достигнал 22,4 млн. куб.м. В Студена има свободен резерв от 2-5 милиона кубика.

Източник: radioblg






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Ами да, сега разбирате ли , защо сме на последно място в класацията за най- добър град. Аз съм от Калкас и тук няма вода. Уж имаме канализация вече, европейци сме, но тази канализация ще ни излезне на носът! Почти всеки ден овехтялата водопроводна мрежа аварира, а ВиК реагира "светкавично" и праща екипите си, който вземат разстоянието от ВиК до Калкас за около 4 до 6 часа! След като оправят аварията и сложат "чепа" те затрупват дупката с калта и земята и оставят след себе си една камара кал, мърсотия и разбити улици и тротоари! Да не говорим за това, че в квартала има множество аварии, който не са избили, а са се просмукали в почвата и водата която плащаме тече в шахтите. Ако това е професионално свършена работа от страна на ВиК, значи тези хора заслужават медали! Иначе липсата на парно, топла вода и прочие не е нищо ново за ежедневието на обикновения перничанин. Само се питам едно: "Докога този град, ще продължава да живее в годините на Социализма и няма да има никакво развитие в него?"
+3
 
 
Шибаният ни град няма адекватно управление,адекватни медии(изключвам този сайт),адекватно ВиК,адекватна Топлофикация.До вчера нямаше парно,разбираемо е:температурите паднаха,а Топлофикация аварира.Това е задължително!Вода няма,защото заваля малко по-силен дъжд!Е,че как иначе,кой работи събота и неделя!Работят от днес!Как да има вода!А за споделянето:за какво ти е да знаеш,важното е да си плащаш и твоята вода и тази на крадливите съседи,и тази,която тече по улиците!А между другото от скоро цената на водата в Перник вече е 1.75лв. на кубик!Може би има златна нишка,кой знае!Хак да ни е!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: