Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кои ще се кандидат-кметовете от ГЕРБ в района на Гоце Делчев?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:15 / 31.05.2011Коментари (0)711
© Blagoevgrad24.bg
На делегатски събрания общинските структури на ГЕРБ в общините Гоце Делчев, Гърмен, Хаджидимово и Сатовча номинираха кандидатите си за кметове, управници на села и съветници. Пет имена номинираха 156-те делегати в Гоце Делчев: депутата и общински лидер Георги Андонов, бизнесмена Ангел Тунчев, член на общинското ръководство, адвокат Вили Близнакова, шефа на "Напоителни системи" Димитър Попов и на икономиста и настоящ общински съветник Емилия Лукова, съобщава вестник ГРАДЪТ.

Според регламента на Изпълнителната комисия се представят три кандидатури и в протокола бяха записани имената с най-много гласове - Г. Андонов, А. Тунчев, Д. Попов. Делегатите гласуваха и 56 имена на активисти, отговарящи на критериите за листата за кандидати за общински съветници и няколко имена, които според депутата Георги Андонов не са окончателни, за кметове на населени места. Няма да се коалираме с никоя от партиите, за всяко село в община Гоце Делчев ще имаме свои кандидатури, отиваме на изборите и със самостоятелни листи за общински съветници, обяви на пресконференцията след събранието Георги Андонов.

За кандидат-кмет на село Мусомища е номиниран досегашният управник Иван Ламбрев, за село Брезница номинацията е председателят на местната структура Салих Буковян, учител и автоинструктор, за село Борово - Георги Найденов, работник в "Пиринтекс" и председател на синдикат "Подкрепа" в немската фирма. Номинацията за село Баничан е на бившия военен Димитър Тропчев. В близките дни се очаква да постъпят номинираните от местните структури на ГЕРБ кандидати за кметове и на останалите села.

Общият брой на членовете на ГЕРБ в община Гоце Делчев е 560 души, като в момента се чака одобрението на изпълнителната комисия за още 200 нови членове, които са депозирали молби за членство в последните няколко месеца Георги Андонов оповести още, че последният социологически анализ за политическата нагласа на гласопадавателите от гр. Гоце Делчев, поръчан на агенция "Алфа Рисърч", не е от ГЕРБ, а от местно сдружение.

Резултатите сочат, че 24% от жителите на град Гоце Делчев подкрепят и ще гласуват за ГЕРБ, 16% за БСП и 13% за ДПС. С тези резултати ще покажем, че подкрепата за кмет на общината идва основно от живеещите в града, а не както се твърди, че гласовете от селата избират кмета на община Гоце Делчев, коментира изследването Андонов.

 






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Реформи в БДЖ
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: