Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Комунист смени политиката с арония
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:20 / 23.11.2011Коментари (0)196
Комунист от Петрич каза твърдо "не" на политиката заради поредните загубени избори. Инженер-екологът Никола Попов, който е емблематична фигура в южния град, не успя да събере достатъчно гласове, за да стане общински съветник. Той бе кандидат на Партия на българските комунисти, но за него гласуваха едва 101 избиратели.

"Много хора, на които съм помагал през годините, обещаха, че ще гласуват за мен, но не го сториха. Други пък не знаят що е комунизъм и се плашат от самата дума, щом я чуят. Убедих се, че с пари се печели място в общинския съвет, а не толкова с идеи. Спирам с политиката", изповяда пред Агенция Стандарт Нюз решението си комунистът.

Никола Попов е известен в целия регион като първия разпространител на маслинови фиданки. Подарил е не едно и две дръвчета на наши премиери и президенти при визитите им в Петрич. През последните 20 години оглавяваше структури на различни комунистически партии. Така и не можа да стане общински съветник, а участва на всички избори.

"Давам път на по-младите, оттеглям се от активна политическа дейност. Ще се занимавам изцяло с отглеждането на арония, имам над 5000 растения", разкри петричкият комунист. Той каза още, че гърци бият път до Петрич, за да се снабдят с вино от арония. Търсенето и от българи, и от комшии е много голямо, с всяка изминала година интересът се увеличава.

Тази година Никола Попов произвел 250 литра от течния еликсир. Признава, че 200 литра са за продаване, а останалите 50 литра са за собствена консумация и за приятели. Гърците се избиват за хубавото вино, плащат по 10 лева за 1 литър. Някои идват специално до нашия град, за да си купят от моята продукция, твърди комунистът.

Според него пиенето на такова винце е релакс за душата, защото то прочиства организма и освежава, а не на последно място помага и за половата мощ на мъжа.



Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Влизането на България в Шенген
България в еврозоната
Бюджет 2024
Зима 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: