Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Кротък" мъж се напи и преби приятелката си с колан до смърт
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:25 / 24.10.2010Коментари (0)208
© Blagoevgrad24.bg
44-годишният Румен Стоилов от Бобов дол си доведе невеста преди два месеца от Петричко и я преби, като размаза главата й. 47-годишната Гена Ангелова, която живяла два месеца на семейни начала с Румен Стоилов, е закарана в кюстендилската болница, а от там в "Пирогов" с два хематома на мозъка. От жестокия побой 47-годишната жена е получила кръвоизлив в мозъка, който често пъти завършва фатално. Вчера етървата на Гена, която се представи с името Джуданка, разказа: Девер ми преби Гена с колана, свали го от панталона и започна да я налага. Не знам за какво стана скандалът. Непрекъснато й повтаряше, че е дебела и тъй като има здравословни проблеми някой път се напикавала.

Гена Ангелова била пребита на 19 октомври, Очовден, но била потърсена лекарска помощ два дни след това, когато на телефон 112 са се обадили съседи, че Гена е в кома вкъщи. Съседът Георги Костадинов разказа пред репортер на "Струма", че Румен удрял приятелката си няколко дни преди жестокия побой на улицата пред магазина, който се намира пред блока, в който живеят в Бобов дол. Тогава се нахвърлих върху Румен и не му дадох да я пребие. Откакто се помня живеем заедно, Румен е кротък човек, но когато се напие, не знае какво прави. Преди два месеца ми се похвали, че си довел жена от петричко село и с нея мисли да изкара живота. Най-вероятно е бил много пиян и я е пребил.

Биячът е задържан за 24 часа в Районното управление на полицията в Бобов дол. Дознатели ще искат удължаване на мярката за 72 часа. Ако Гена Ангелова почине, срещу Румен Стоилов ще бъде повдигнато обвинение за предумишлено убийство, тъй като не за първи път малтретирал приятелката си.

Гена Ангелова и Румен Стоилов са безработни, те изкарвали прехраната си като събирали въглища на откритите рудници в Бобов дол, след което ги продавали

Източник: Струма






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: