Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Кървава драма от ревност, мъж закла бивша приятелка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:20 / 10.06.2010Коментари (0)272
© Blagoevgrad24.bg
Кървав екшън разтърси тихото градче Септември малко след 22 часа във вторник. 42-годишна жена бе заклана с един удар с нож от бившият си приятел. Пет часа по-късно полицията арестува убиеца в колата му, паркирана на улица във Велинград.

Точно в 22,20 ч. в дежурната част на РПУ-Септември бил получен сигнал, че на улица "Никола Вапцаров" № 56, в двора на къщата в локви кръв лежи мъртва жена. На мястото дошли автопатрул и екип на Спешна помощ, който обаче само констатирал смъртта. По-късно оперативно-следствена група извършила оглед, установила убийството и започнала разследване на извършителя.

Убитата е 42-годишната Красимира К., която живеела на семейни начала с 50-годишния Георги Стоянов от Септември. Иначе жената била от съседния град Белово, където живеел съпругът й с двете им деца, с когото тя не прекъснала брака.

Убиецът обаче се оказал 60-годишният Ангел Шишков от Брацигово. Според главен инспектор Стоян Зайков, зам.шеф на ОД МВР-Пазарджик, жертвата в миналото е имала много близки отношения с убиеца. Той също бил семеен и имал две деца. Извършителите на огледа намерили окървавения нож в двора на съседите.

Явно Шишков е осъзнал стореното, метнал се е на своя "Опел Астра" и по незнайни причини е тръгнал да бяга във Велинград. Жената е намерена мъртва на плочника в двора на къщата. Все още жива тя успяла да промълви пред настоящия си приятел Георги "Ангел беше". В момента на драмата виковете на Красимира вдигнали накрак целия квартал.

Явно тогава е дошъл и сегашният й приятел Георги, който бил за малко на близо у брат си. Единственият удар на убиеца прекъснал магистрален кръвоносен съд в областта на шията. Все пак последната дума е на съдебно-медицинската експертиза. Явно Шишков е издебнал приятеля на Красимира да излезе и е започнал скандал, провокиран от ревност.

По случая е образувано досъдебно производство и е уведомена прокуратурата. Според ОДМВР-Пазарджик най-вероятно убиецът ще бъде задържан за постоянно под стража. Шишков досега нямал криминални прояви и съдебно минало. Той работел в системата на ВиК, докато се пенсионира.

Според познати на Георги Стоянов и закланата заради ревност Красимира, жената е била бременна в 4-ия месец от Георги. От полицията засега не потвърдиха официално дали това е истина.

Източник: StandartNews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: