Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
МРРБ направи проверка на МБАЛ-Разлог
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:18 / 08.08.2013Коментари (0)370
©
В Община Разлог е извършена проверка на място от експерти от Министерството на регионалното развитие и благоустройството по проект "Подкрепа за повишаване на диагностично-лечебния капацитет и подобряване възможностите за долекуване и продължително лечение в "МБАЛ - Разлог" ЕООД".

"Проверката е следствие от наше писмено искане за междинно възстановяване на средства по "Оперативна програма регионално развитие 2007-2013г." На място е проверена цялата документация по проекта, проверени са извършените строително-ремонтни дейности и доставеното медицинско оборудване и апаратура. От извършената проверката Община Разлог ще получи официален доклад. На място не са констатирани пропуски, напротив направени са констатации, че проекта се изпълнява съобразно подписания договор и предвидените срокове, което е основание да очакваме възстановяване на средства.", коментира Иван Гюров, зам.-кмет по икономически и правни въпроси в Община Разлог.
По проекта "Подкрепа за повишаване на диагностично-лечебния капацитет и подобряване възможностите за долекуване и продължително лечение в "МБАЛ - Разлог" ЕООД" е подобрена, обновена и модернизира здравната инфраструктура в планинската община, посредством закупуване, доставка и пускане в експлоатация на високотехнологично оборудване за диагностика, лечение и долекуване. След извършените ремонти дейности помещенията за инсталация на закупената апаратура и оборудване отговарят на изискванията на медицинските стандарти и действащата нормативна уредба.

Всички предвидени дейности по строителство и доставка на оборудването и апаратурата са приключили. До края на месец август предстои въвеждане в експлоатация на апаратурата и обектите на строителство. През месец септември ще бъде внесено искане за окончателно плащане по проекта, като бъдат отчетени финално всички извършените дейности.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Катастрофи в Кюстендилско
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
50-ото Народно събрание
Крал Чарлз е болен от рак
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: