Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Младеж прегази 2 жени на тротоар и избяга
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:45 / 11.10.2010Коментари (0)206
© Blagoevgrad24.bg
Две жени от Дупница бяха премазани на тротоар в Дупница, след като младеж се опита да вземе с автомобил "Ситроен" с висока скорост завой. 19-годишният Бойко Емилов се опитал да избяга с колата, но бил засечен от полицейски патрул.
65-годишната Дафинка Гаврилова е с опасност за живота, тя е със счупен череп, кръвоизлив в мозък и наранявания по цялото тяло. Тя е в реанимация, като предстои да бъде транспортирана в клиниката по неврохирургия в "Пирогов" за операция. Приятелката й Василка Петрова е с фрактури на крайниците и с комоцио. Инцидентът стана на кръстовището между улиците "Бузлуджа и "Кирил Вазов". Входа на общинската болница в Дупница и двора пред хирургично отделение са окупирани от роднини на по-тежко пострадалата, които чакат линейката от столицата.


Светослав Славов, който е пряк свидетел на инцидента обясни, че видял как 19-годишният шофьор Бойко Емилов се задава с много висока скорост и как при опита му да направи завой пешеходец му дал знак да намали. Въпреки това, младежът навлязъл в улица "Иван Вазов", ударил се в левия бордюр, след което колата му отскочила и връхлетяла върху двете жени. Светослав обясни, че тялото на 65-годишната Дафинка Гаврилова излетяло и главата й се ударила в циментова стена. Ударът би толкова силен, че тялото отскочило и се върнало обратно на тротоара. Нейната приятелка, която също била ударена от автомобила, но в съзнание започнала да вика за помощ.
Родните на пострадалата Дафинка Гаврилова обясниха, че държат да се вземат спешни мерки от страна на полицията, тъй като улица "Бузлуджа" от години насам се е превърнала в скоростна отсечка за шофьори на автомобили и мотоциклетисти. Преди 4 години на метри от днешния инцидент е била премазана 86-годишната Надя Георгиева.

Марияна Харалампиева, която преди 15 години е загубила 5-годишната си дъщеря, сега чака новини за състоянието на майка си Дафинка Гаврилова която е с опасност за живота.

През 1993-а година на кръстовището между улиците"Бузлуджа" и "Петър Динеков" на място загинала 5-годишната внучка на Дафинка Гаврилова- Ваня. Детето седяло на тротоара, когато камион "Камаз" го премазал. На мястото има и паметник, направен от родителите на момиченцето. В двора на общинската болница е и неговата майка Мариана Харалампиева, която чака последни новини за състоянието на майка си Дафинка Гаврилова

Източник: dennews.bg







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: