Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Младеж се хвърли с автомобила си в 60 м пропаст и загина, имал дълг от 350 лева
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:50 / 07.05.2010Коментари (0)647
Потресените родители едва вчера разбрали, че синът им бил притискан за 350 лв. кредит, не се знае дали причината за трагедията не е друга.

22-годишният дупничанин Адриано Любомиров Христов се хвърли с личния си автомобил в 60-метрова пропаст над село Самораново, община Дупница, и загина на място. Адриано е син на Любомир Христов-Бубата. Синът и бащата работят в склад за търговия със строителни материали, намиращ се зад спортната зала в Дупница. Вчера колегите им бяха в шок от черната вест. Те разкриха, че от няколко дни Адриано е бил притеснен, не е казал какво го мъчи. Таткото Любомир споделил пред собственика на склада Александър Георгиев, че синът му от два-три дни го няма. Започнали да го издирват близки и роднини. Във вторник вечерта около 19 часа от полицията съобщили на семейството, че синът им е загинал в местността Дяволска скала над село Самораново, община Дупница.

Автомобилът "Рено Клио", с който е пътувал 22-годишният Адриано Христов, е бил открит от началника на пожарната в Дупница Атанас Атанасов. Пожарникар -1 заедно със синовете си отишъл да бере билки в планината над дупнишкото село Самораново и видял автомобила в пропастта. Той и синовете му слезли долу и видели тялото на младежа до смачкания автомобил. Веднага сигнализирали полицията и Спешен център - Дупница.

Младежът не успял да вземе завоя в планината и се хвърлил в 60-метровата пропаст. Инцидентът е станал около 18 часа във вторник, не се знае обаче къде е бил младежът предишните 2 дни. На място е пристигнала и пожарна кола, която се опитала да извади автомобила от пропастта, всички се надявали, че може Адриано да е все още жив. Пристигнали са и две линейки от Спешен център - Дупница. Изваждането продължило няколко часа, но младежът бил мъртъв. Колата е така смачкана, че не се познава коя е предната й част.

Вчера родителите на Адриано - Любомир Христов и майка му, детската учителка Ева Христова, разбрали, че синът им е бил притискан от кредитори, на които дължал 350 лева. Изтеглил кредит от банка само срещу лична карта и бил притискан да плати вноската, иначе ще бъде даден на съдия-изпълнител. Адриано не е семеен, живеел при родителите си заедно с брат си Георги. Вчера колегите му коментираха, че освен парите, които дължал, най-вероятно и нещо друго го е тормозело напоследък, тъй като коренно се бил променил, станал затворен, мълчалив... Адриано имал приятелка в София, която е студентка, но не е казвал пред близки или приятели да има проблеми с нея.

Дупнишките криминалисти разследват дали Адриано е решил умишлено да се хвърли в 60-метровата пропаст, или пък е изпуснал управлението на автомобила и е паднал. Жители на село Самораново коментират, че преди години на този завой са загинали няколко души в катастрофа, ако шофьорът не знае местността или пък е отскоро зад волана, завоят може да го подведе. Покрусени са и съседите на улица "Цар Симеон Велики" в Дупница, където живее семейството на Адриано. Семейството е добро, момчето е завършило преди две години ПГ по хранително-вкусова промишленост в Дупница. Имало добър характер, разказват потресените съседи.

Източник: в. "Струма"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: