Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Мултимилионерката Цветелина Бориславова спря "кранчето" на щерка си Веселина
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:14 / 23.03.2011Коментари (0)705
Мултимилионерката Цветелина Бориславова, бизнес партньор и бивша половинка на премиера Бойко Борисов, е спряла издръжката на дъщеря си Веселина Абаджиева заради връзката й с балканския шампион по борба от Сандански Мартин Емилов, син на екссъветника от "Евророма" в курортния град Росен Емилов /Реджеп Емин/-Решката. Това е най-коментираната тема сред приятелите на бореца в родния му град.

Мълвата в Сандански носи, че Цветелина Бориславова била изключително недоволна от сватосването с известната ромска фамилия. Тя дори не давала да се чуе дума за запознанство с тях, коментират авери на Мартин. След многократни безуспешни опити да отдалечи Веселина от санданчанина Бориславова се принудила да спре финансирането на красивата Веселина. Въпреки забранения достъп до милионите на майка си, тя не се отказва от връзката си с Мартин, който през януари, както "Струма" писа, й подари годежен пръстен.

В момента русокосата Веси разчитала само на неговата издръжка. Обществена тайна в Сандански обаче е, че родителите на Мартин в последно време изпитват финансови затруднения. Бизнесът на ромската фамилия с оригиналните спортни стоки "Адидас", на които те бяха единствените официални представители в града, фалира, а Росен Емилов преди повече от година замина на гурбет в Англия.

За разлика отпреди два месеца, когато луксозният бял джип "Мерцедес" на Веселина стоеше денонощно пред дома на Емилови в Сандански, сега тя и Мартин ходят все по-рядко там. Според съседи милионерската щерка избягвала да гостува в Сандански, тъй като шумът около връзката им дразнел майка й. По-голяма част от времето влюбените прекарвали в София, където годеникът е национален състезател по борба, тренира в клуб "Левски". Когато все пак отидат в курортния град, често прескачат да релаксират в близката балканска местност Попина лъка или в един от известните ханове в Сандански.

Едва ли в близките месеци Цветелина Бориславова ще даде благословията си на младите. Още повече че наближават президентски и местни избори и скандал като този би оказал негативен пиар на експоловинката й Бойко Борисов, коментират приятели на Мартин.

Както "Струма" писа, любовта между известната двойка пламнала преди около година в столична дискотека, където Мартин разпускал в компания по мъжки, а Веселина - с няколко приятелки. Оттогава двамата са неразделни.

Бъдещият свекър на Веси - Росен Емилов, който е близък приятел с вицепрезидента на Федерацията по борба Симеон Щерев, беше общински съветник от партия "Евророма" от 2003 до 2007 година и бе на челно място в листата на бившия председател на Районен съд - Сандански Илия Янев. Преди две години срещу него бе образувано наказателно производство за самоуправство, побой, хулиганство и нахлуване в чужд имот. В нощните часове на 15 юли през 2009 година Решката и негови хора нападнаха и пребиха трима братя заради дълг от 100 лв., които ромите взели на кредит от заложната къща на брата на Емилов - Станчо.

Веселина е по-малката дъщеря на бизнес дамата Цветелина Бориславова от разтрогнатия й брак със Стефан Абаджиев, син на видния партиен деец от ерата на зрелия социализъм Иван Абаджиев. Сред завоеванията на младата дама преди санданчанина Емил беше синът на алкохолния бос, собственик на "Винпром Карнобат", Миньо Стайков-Стайко.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: