Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Над 40 дами учредиха Жени ГЕРБ в Якоруда
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:40 / 29.11.2012Коментари (0)286
©
Над 40 дами учредиха снощи общинска структура на Жени ГЕРБ в Якоруда, която е последната от 14-те общински структури в Благоевградска област. На учредителното събрание, което се проведе в читалището, гости бяха областният координатор на ГЕРБ - Благоевград Даниела Савеклиева, председателят на Националния изпълнителен съвет на съсловната организация Геновева Алексиева, народният представител Георги Андонов, политическият съветник за Благоевградска област Венета Тенева, представителки на структурите на Жени ГЕРБ в Благоевград и Белица.

След гласуване от делегатите за председател на структурата беше избрана Галя Вардева. Тя победи своите три опонентки с 23 гласа "за". Председателката на Жени ГЕРБ за Якоруда работи като учителка по математика. За секретар на структурата бе избрана Ана Гръкова с 23 гласа "за". За поста имаше номинирани още три дами.

"Благодаря ви, че ме направихте част от това вълнуващо събитие за Якоруда. Вие сте една от последните структури на Жени ГЕРБ, която се учредява в страната. Изминали сте дълъг и труден път, но желанието ви да направите живота на децата и семействата ви по-добър е надделяло над всичко", обърна се развълнувано към жените от Якоруда, председателят на НИС на съсловната организация доц. Алексиева. "Няма вече да сте плахи, няма да сте сами, защото зад вас са жените на ГЕРБ", каза още доц. Алексиева.

Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева също поздрави делегатите на учредителното събрание. "Отдавна чаках този момент. Вие показахте, че сте смели, амбициозни и силни. Добри дошли в голямото семейство на Жени ГЕРБ, защото ние жените сме движеща сила, ние топим ледове и създаваме съюзи. Това, че сте заедно днес е една мъка Доганова, голяма", каза Даниела Савеклиева. Тя поднесе и специален подарък подготвен от структурата на Жени ГЕРБ в Благоевград за новоприетите дами в съсловната организация.

"Винаги съм свързвал Якоруда с ДПС, убедих се, че не е така, защото тук видях едни хора, които искат промяна. Заедно ще я постигнем. В мое лице имате истински приятел, на когото винаги можете да разчитате", заяви депутатът от Неврокопско Георги Андонов.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Хороскоп за деня
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
България и Войната в Украйна
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: