Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нортариус хвърля пиратки в хола на съседи и псува полицаи
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:35 / 03.08.2011Коментари (0)280
Нотариус Светлозар Петков хвърли четири пиратки в хола на съседите си семейство Чапкънови, две от тях гръмнаха на метър от 16-годишната Йоанна, която за щастие се отървала без наранявания, съобщава в. "Струма".

 В случай че някоя от гърмящите пиратки бе попаднала в лицето, детето щеше да загуби зрението си, заяви вчера майката Силвия.

Нотариусът се държал арогантно и агресивно и с униформените полицаи, които пристигнали на място в къщата, за да съставят протокол за инцидента. Вчера майката на Йоанна - Силвия, депозира жалба в прокуратурата в Сандански. Тя е дала обяснения по случая в полицията, откъдето казаха, че се очаква да бъде съставен акт по УБДХ срещу нотариус Петков. Ето какво разказа Йоанна:

Към 18.00 ч. си слушах музика спокойно и изведнъж комшията г-н Светлозар Петков, който е нотариус, хвърли три-четири пиратки в хола, две успяха да гръмнат, останалите - не. Изплаших се много. Обадих се на мама и й казах, че в хола гърмят пиратки, хвърлени от комшията. Тя се обади в полицията. След минута пристигнаха полицаите. Те видяха пиратките и двете, които са гръмнали на метър от мен. Стоят и гледат и не могат да повярват. Качиха се при Светлозар Петков, който живее на третия етаж в жилищната кооперация. Г-н Петков започна да ги обижда с думите: "Мамка ви да е..., некадърна държава, полицай със средно образование". Бащата на Светлозар веднъж ми каза: "Ела да го посмукаш малко", а той е на 80 години. Аз съм на 16 години, не мога да повярвам, че така се отнася един възрастен човек.

Майката Силвия заяви:

Пускали сме жалби в полицията срещу съседа Петков. Това не е първият път, той ежедневно ни тормози. Започва още от сутринта. Преди две години подписа декларация в присъствието на прокурор, че няма да се занимава с нас. Не знам защо го прави. Това е човек, който постоянно тормози живеещите на улицата. Според мен това за него да тормози хората е хоби и занимание. Преди време искаше да вземе 1/2 от общинския имот, който се разделя на всички съсобственици. Той си прави какво си иска в тази кооперация, все едно че е само негова собственост. Това е неговата благодарност към нас, че спасихме къщата му от два обира, когато семейството му бе на почивка.

Ние живеем на втория етаж, той живее на третия. Преди хвърляше пиратки в градината, сега вече ги хвърля в хола на къщата ни. Не е нормално това, което прави нотариус Петков - да обижда децата ми, че са курви, деца на природата, безсрамници, няма да оставя случая така. Ако трябва, ще пиша и до министъра на МВР Цветан Цветанов и до главния прокурор за тяхната намеса и съдействие, заяви Силвия Чапкънова.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: