Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Нов сексскандал в Дупница, 60-годишен бизнесмен не дава аванс, а иска секс
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:20 / 28.09.2010Коментари (0)192
Нов сексскандал избухна вчера в Дупница, след като сервитьорката Ваня Георгиева внесе жалба в полицията срещу работодателя си Николай Сърбов. Тя е работила около два месеца в денонощното заведение на гарата в Дупница на Николай Сърбов. В жалбата си тя пише: Работих около 2 месеца при Николай Сърбов, който има заведение на гарата в Дупница. Напуснах, защото след като му поисках 20 лева авансово от заплатата, шефът ми Николай Сърбов ми заяви в прав текст: Пари назаем не давам. Но ако два-три пъти в седмицата правиш секс с мен, ще имаш пари, колкото искаш.

Пред репортер на "Струма" Ваня Георгиева, шокирана от поведението на 60-годишния ресторантьор Николай Сърбов, разказа: Не съм очаквала такова отношение. Работех с желание. Отношенията ни отначало бяха като работник и работодател, но след един месец шефът ми реши, че може да ме използва и сексуално. Погнусих се от думите му. Не подадох жалба срещу Николай Сърбов веднага, защото ми беше неудобно от съпругата му. Тя е много свестен и добър човек и работи в счетоводството на общината. Винаги, когато е идвала в заведението, се е отнасяла добре с персонала, питала ни е: Как сте, момичета, имате ли нужда от нещо?

Затова ми беше необходимо една седмица да реша дали да изнеса на показ поведението на Николай Сърбов, който най-вероятно е предлагал същото и на други момичета, които са работили преди мен в заведението му. Там текучеството е голямо. Непрекъснато идват млади момичета, работят месец-два и си тръгват, заяви Ваня Георгиева.

Както "Струма" писа, преди около две години името на Николай Сърбов нашумя, тъй като той беше облепил цялата гара с обяви "Търся момиче за сервитьорка, тежаща 50 кг и висока 170 см". Тогава в Дупница се шегуваха, че Н. Сърбов търси манекенка, а не сервитьорка, и случаят много се коментираше.

Репортер на "Струма" потърси вчера за коментар Николай Сърбов. Ето какво каза той: При мен идват непрекъснато момичета, които работят и ги уволнявам, тъй като не се справят с работата. Такъв е и случаят с Ваня Георгиева. Това, което тя твърди, е невярно. Всеки може да говори каквото си иска по мой адрес.

След подадената жалба от Ваня Георгиева срещу бившия си работодател Николай Сърбов дупнишки полицаи от Икономическа полиция вчера направиха обиск в заведението му на гарата в Дупница. Полицаите откриха в черна найлонова торбичка десетина кутии цигари без бандерол, марка "Ракел". По неофициални данни в заведението е бил и доставчикът на контрабандните цигари. Извършва се обиск и в дома на Николай Сърбов на улица "Хисар" -2 в Дупница. Началникът на РУП в Дупница Борислав Динев заяви: Ако в дома на Николай Сърбов се открият още цигари, той ще бъде задържан за 24 часа. Ако не, няма да бъде задържан, но ще даде показания в районното управление и ще носи отговорност за това, че продава безакцизна стока. Според Борислав Динев резултатите от обиските ще бъдат ясни днес.

По повод жалбата за сексуален тормоз над Ваня Георгиева работят криминалисти от отдел "Престъпление към личността", каза още Борислав Динев.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: