Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Новооткрит супермаркет го сполетяват беди, таван се срути, роми го крадат
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:45 / 08.06.2010Коментари (0)243
Част от сглобяемата конструкция на тавана на новоизградения супермаркет "СВА" в дупнишкия жк "Бистрица" паднал върху главата на 20-годишната продавачка Цветанка Чорбаджийска. Инцидентът станал в неделя около 21 часа, когато в магазина не е имало клиенти. Продавачката Цветанка Чорбаджийска, която била на работа, била ударена по главата от падналата плоскост и е закарана в Спешен център в Дупница. Оттам съобщиха, че младата жена се отървала с отоци по главата и с уплаха. След направен преглед от дежурния екип е пусната да си ходи вкъщи.

"СВА" беше открит за великденските празници. Магазинът се помещава в сграда, собственост на общинския съветник от "Ред, законност и справедливост" Вергил Кацов. По неофициални данни веригата магазини "СВА" плащат по 3000 лева на месец наем на съветника по международна политика и сигурност в парламента В. Кацов.

Вчера пък роми от квартал "Гиздова махала" в Дупница се опитаха да откраднат продукти от същия магазин "СВА" в жк "Бистрица". После пък излъгали, че са били бити вътре в магазина, след като са хванати да крадат.

За минути цялата "Гиздова махала" - от най-малкото ромче до най-стария, се стекоха пред магазина и се опитаха да изпочупят стъклата на входните врати и да нахлуят вътре. Само бързата намеса на полицията и на охранителна фирма "3S СОТ" опази големия магазин от разграбване от около 300-те роми. След като прегледали видеозаписите от камерите, тарторите на ромите видели, че крадците не са бити, а само им е иззета стоката и са изгонени от магазина. Това успокои ромите и те на тумби се разотидоха.

Около час полицаи взимаха отпечатъци, а в магазина правеха ревизия, за да се установи дали ромите не са се връщали по няколко пъти да крадат. По случая е заведено дознание в РПУ - Дупница. Това е първият опит на роми от града да нахлуят в голям магазин с цел да го ограбят и изпочупят, съобщиха от РПУ - Дупница.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: