Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Община Разлог нае 35 градинари да се грижат за озеленяването
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:35 / 26.07.2012Коментари (0)210
©
Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев подписа трудовите договори за назначаване на 35 градинари. Общо 227 безработни лица започват работа до края на 2012 година.

От днес като градинари започват работа 20 души от Разлог, 4-ма от Баня, 3-ма от Горно Драглище, по двама са от селата Бачево, Елешница, Долно Драглище, Годлево и един от Добърско по проект "Нов избор - развитие и реализация" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси". Градинарите ще отговорят за поддръжка на парковите и градински площи на територията на община Разлог, което включва поливане на  зелените площи и цветните фигури, косене, окопаване на парковата растителност, засаждане и поддръжка на  цветя в парковете и други.

''Наетите за градинари хора са регистрирани в дирекция  "Бюро по труда" гр. Разлог като безработни лица. Осигуряваме им работа за 1 година, преди това преминаваха курс на обучение и придобиване или повишаване на професионалната си квалификация. Това е един от начините за справяне с безработицата, разкриваме работни места и наемане на работа хората.'', коментира инж. Красимир Герчев

В Община Разлог до края на годината ще бъдат наети 227 безработни лица, допълни още кмета на планинската община. 102 работни места ще бъдат разкрити за работниците по поддръжка на пътища. 17 души ще изпълняват задачи в строителството на сгради, помощни и спомагателни работи при всички видове строителни дейности на строителни обекти, складове, бази, площадки. 15 души ще започнат работа като водопроводчици. В областта на опазване на околната среда ще бъдат наети 19 техник - еколози. За организатори на спортни дейности има 14 работни места. За планиране, подпомагане, организиране и провеждане на масови спортни прояви със спортно развлекателен характер, за прилагане на  основните правила за безопасна работа при пребиваването в планината ще бъдат наети 11 помощник треньори и 9 планински спасители.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Античен град Хераклея Синтика разкрива още от тайните си
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Местни избори 2023 г.
Катастрофи в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: