Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Освободиха от ареста дядо за погребението на 19-годишната му внучка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:40 / 10.11.2010Коментари (0)161
© Blagoevgrad24.bg
Вчера близки и приятели на 19-годишната Росица Вълчева от с. Копривлен се стекоха в дома на баба й и дядо й в селото, за да се простят с нея. За погребението на внучката му от клетката на РУП - Гоце Делчев бе освободен и дядото на починалото момиче Георги Кълов, който се смята за косвен убиец на Росица, заради налагания от него в продължение на години тормоз над цялото семейство. За погребението на дъщеричката си от Португалия пристигнаха баща й, който е разведен от години с майката на Росица, и по-малкият й брат. Целият клас на Роси, както и колежките й от първото и последно за нея работно място, също бяха част от дългата траурна процесия, която изпрати девойката до гробищния парк в село Копривлен.

И небето плачеше цял ден за Роси, коментираха през сълзи нейни приятели и съученици по повод на излелия се силен дъжд по време на погребението.

Както "Струма" писа, около 18 часа миналата вечер след битов скандал в дома й в хаджидимовското село Копривлен при изключително тежка стресова ситуация почина 19-годишната Росица Вълчева. Скандалът бе предизвикан от пияния дядо на младото момиче Георги Кълов, който се нахвърлил да бие от ревност 54-годишната си съпруга Мария. Първоначалните обвинения за смъртта на младото момиче бяха хвърлени върху дядо й, за когото имаше съмнение, че в разгара на скандала е блъснал внучката си и тя се е ударила смъртоносно в главата. Запознати коментираха вчера, че при огледа на местопроизшествието и ареста на Георги Кълов той непрекъснато е повтарял, че не е ударил внучката си, а че тя пред очите им е посиняла от задушаване и е издъхнала пред очите им. Това бе причината и криминалистите от РУП - Гоце Делчев да подходят много внимателно към случая и да обявят смъртта на Росица за мистериозна.

По-късно след аутопсия и заключение на съдебния лекар бе установено, че момичето е починало от липса на кислород, вследствие на голям тромб, който е запушил белия й дроб. Констатацията за смъртта на Росица обаче не оправдава дядото и жителите на село Копривлен са категорични, че той е косвеният убиец на внучката си, тъй като момичето е живяло под постоянен стрес и страх от него.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: