Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
"Отверката" поръча от Англия да пребият сина на Златистия заради момиче
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:45 / 09.05.2011Коментари (0)395
© Blagoevgrad24.bg
В дупнишка дискотека набиха сина на Злати Златев-Златистия - Йордан. Боят бил поръчан по телефона от Англия от дупничанина Николай Илиев-Отвертката. Данчо Златев е настанен в хирургичното отделение на общинската болница в Дупница с множество синини по тялото и със съмнение за мозъчна травма. Йордан Златев се съгласи да разговаря с репортер на "Струма", но условието му бе да не бъде сниман. Ето какво разказа той:

Би ме провъзгласилият се за борец дупничанин Кирил Кирилов. Преди пет дни се скарахме по телефона с Отвертката, който ми се накрещя, че се задърпвам с момичета. Отвертката се обадил на Кирил Кирилов, който работи на входа на дискотека "Фейсис" в центъра на Дупница, като къса входните билети, да ме набие. В петък срещу събота отидох с компания в дискотеката, Кирил Кирилов изчака приятелите ми да си отидат.

Издебна ме в гръб на излизане от тоалетната и ме нападна. Изпаднал съм в несвяст. По някое време се осъзнах и звъннах на приятелите си, които дойдоха веднага. Не налетяхме да бием Кирил Кирилов, а с подкрепата на моите другари отидохме в полицията, където подадох жалба. Оттам с лек автомобил ме закараха до спешна помощ, а оттам в хирургичното отделение. Не си бях идвал отдавна в Дупница.

Живея във Варна, където имам заведение и държа плажна ивица. Дойдох си около нова година,заради баба ми, майката на баща ми, която е болна. Не искам да се връщам в този град. Като по-малък бях палав и правех щуротии, но сега не искам да се забърквам в нищо. Отивам си във Варна и повече няма да се върна в Дупница, категоричен бе Йордан Златев.

Вчера неврологът д-р Кирил Кирилов бе извикан от хирурзите, за да направи поредния неврологичен преглед на Данчо, тъй като има силно главоболие и светлината го дразни. Пострадалият лежи в леглото, но само като главата му е завита се чувства по-добре. Дежурният хирург съобщи, че няма опасност за живота на Йордан Златев, но от ударите и от падането е получил тежко комоцио, заради което ще лежи няколко дни.

Биячът Кирил Кирилов е задържан за 24 часа и освободен.

Бащата на Йордан Златев - Злати Златев-Златистия излежава 18-годишна присъда за убийството на дупничанина Николай Мантарков в Софийския централен затвор.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: