Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пияници се клаха навръх Архангелов ден пред черква
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:10 / 09.11.2010Коментари (0)188
© Blagoevgrad24.bg
26-годишният Костадин Крушовски, по прякор Шмиргела, от село Тешово, община Хаджидимово, и неговият съселянин Иван Белчев, на около 40 години, са били приети по спешност миналата вечер в гоцеделчевската болница "Иван Скендеров" с прободни рани след масово сбиване пред местната църквата навръх Архангелова Задушница. Две прободни рани с нож е нанесъл пияният Георги Гиджов в областта на бъбреците и задните части на тялото на К. Крушовски, който е приет в болницата в безсъзнание и с опасност за живота. Младият мъж припаднал на път за болницата най-вероятно от загуба на кръв, коментираха вчера жители на Тешово.

Бащата на Крушовски е гастарбайтер в Испания, а той самият от близо година работи в дърводелската работилница на зет си в с. Господинци, община Гоце Делчев.

Вторият пострадал от касапските набези на Георги Гиджов е Иван Белчев, също от село Тешово. Той от години не се бил мяркал в родния си край и работел в Пловдив, за да плаща задължения към кредитори, които го издирвали за непогасени заеми.

През целия ден на площада пред черквата групата местни пияници причаквали миряните, които заради Архангелова Задушница им давали храна и по бутилка вино или ракия. В групата бил и тарторът на пияниците Георги Гиджов. Привечер, вече безпаметно пияни, членовете на компанията се изпокарали и се сбили. Георги Гиджов се заканил, че ще ги изколи, отишъл до дома си, върнал се с нож и наръгал двамата си сътрапезници. Веднага след жестоката касапница местният жител Атанас Мърлоков натоварил в автомобила си пострадалите и потеглил за болницата в Гоце Делчев. По пътя, близо до село Копривлен, 26-годишният Костадин Крушовски изпаднал в безсъзнание.

Вчера от болница "Ив. Скендеров" съобщиха, че състоянието на Крушовски остава тревожно въпреки направените му животоспасяващи интервенции. 40-годишният Иван Белчев, който е с по-леко нараняване от ножа на Гиджов, се възстановява и опасност за живота му няма. В клетката на РУП - Гоце Делчев е задържан ножарят Георги Гиджов, срещу него ще бъде повдигнато обвинение за опит за убийство.

Източник: Струма






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: