Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пламен Галев се готви за кмет на Галевград
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:05 / 13.08.2010Коментари (0)233
Сметките за местния вот догодина показват: за градоначалник са необходими 10 000-11 000 гласа, братът на А. Христов-Геле спечели 14 000 при неуспешния опит да стане депутат


Ексбаретата-консултант на кмета Атанас Янев - Пламен Галев, се стяга за кмет на Дупница, съобщиха членове и симпатизанти на гравитиращата около него и Агел Христов-Геле партия "Движение нашия град". Нормална практика е човек, който е тръгнал в политиката и се кандидатира за депутат, да се цели и на по-високо за министър, даже и президент, са оживените коментари в Дупница през последните дни. Ежедневно Пламен Галев посреща и изпраща гости в парк "Рила". Той се държи с гражданите особено сърдечно, целува ръце на дамите, наставлява младите майки, ръкостиска се с мъжете силно. Усърден помощник в неговата кампания е сегашният кмет на Дупница Атанас Янев. Двамата често стоят на алеята и поздравяват преминаващите през деня, а след работно време са между детските площадки и дърветата на почивната база край града, която струва на дупничани около 4 милиона лева, след като двамата се заеха с реконструкцията й. Парк "Рила" се очертава като предизборен щаб на бъдещия кмет на Дупница. Замисълът е той да бъде лицето на консултантския екип.

Зевзеци подеха темата, че скоро паркът ще бъде преименуван от парк "Рила" в парк "Галев", когато бъде избран за кмет. Според наблюдатели успехът му ще се определя съобразно плюсовете, които натрупа при управлението на консултантите, и минусите, които се изразяват в еднолично управление, събиране на пари от гражданите под формата на сини зони, увеличаване на местните данъци и такси и разрешителните режими. В ход е и докладна записка за облагане на всички собственици на гаражи с по 20 лева на квадратен метър. Нерегламентираното определяне на сини зони, в резултат на което цяла Дупница посиня, разпродаването на голяма част от общински имоти на благоевградски фирми и възлагането на общински поръчки пак на благоевградски фирми и на хора от БСП и от "Движение нашия град", липсата на улично осветление, лъжата за голямата и модерна спортна зала за 7000 души гражданите на Дупница ще претеглят на везните на собствената си съвест "за" или "против" Пламен Галев, който отново иска да събере фрапиращите 14 000 гласа, които получи като кандидат за депутат на парламентарните избори през 2009 година.

Привържениците и симпатизантите на Пламен Галев си поставят две цели за изборите - максимално да мобилизират членовете на "Движение нашия град" и да информират обществеността за всеки успех на Пламен Галев, който има огромен потенциал в политическата кариера и най-вече като кмет. Той е на 43 години и има висше юридическо образование, семеен е, с две деца. Съпругата му Емилия, която живее в Англия, в момента е в Дупница с двете деца. Семейните им приятели смятат, че тя е тук, за да му даде морална подкрепа в предстоящата му битка за кметския пост, в която Дупница, според изборните резултати за 41-во НС, няма конкурент.

Галев активно участва в разработването на предизборната програма на кандидата за кмет инж. Атанас Янев, който спечели убедително кметските избори. За да станеш кмет на Дупница, са нужни между 10 000 и 11 000 гласа. Очаква се проблемът с милионните дългове, които трябва да плащат гражданите, да не бъде повдиган. Като стане кмет Галев, "голата истина" за краха на общината ще лъсне, но здравата ръка ще удуши недоволството от обедняването.

Източник: struma.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Предаване "Цветовете на Пловдив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: