Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пребиха до безсъзнание мъж пред очите на жена му
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:20 / 25.02.2011Коментари (0)629
Болният от епилепсия петричанин Борислав Симеонов Кочев депозира жалба в Районно управление на МВР в Петрич с входящ №2317 от 28 януари, в която твърди, че е бил пребит във фитнес залата на Младежкия дом в южния град. След като депозирал жалбата, потърпевшият поиска думата от в. "Струма" и заяви:

На 26 януари тази година около 21 часа заедно със съпругата ми Десислава бях във фитнес залата в Младежкия дом на Петрич. Неочаквано и без какъвто и да е мотив, лице с име Чавдар, не му знам фамилията, започна да ми нанася удари с юмрук в главата. Изпаднал съм в безсъзнание. По-късно съпругата ми разказа, че след като съм паднал, продължавал да ми нанася удари с крака и ръце. Съпругата ми се обадила на телефон 112 и на телефон 166 за съдействие и за оказване на медицинска помощ. Органите на полицията и на Спешна помощ пристигнали едновременно. Заедно с тях пристигнал и братът на Чавдар - Асен, и в присъствието на служители на полицията и на Спешна помощ ме изритал в слабините. С носилка ме отнесли в петричката болница и половин час по-късно съм дошъл в съзнание. Изпитвах силна болка в главата, имах кръвонасядане под лявото око, световъртеж и силни мускулни болки по цялото тяло.

Страдам от епилепсия, което заболяване изключва каквато и да е форма на насилие и побой, още повече в областта на главата. Извадих медицинско свидетелство, от което е видно, че получените увреждания са сериозни. Наред с това е подронен и моят авторитет, тъй като уврежданията са нанесени на обществено място в присъствието на други лица, което в още по-голяма степен накърнява моята чест и достойнство. Всичко, което казвам, подробно е описано и в жалбата, която депозирах в полицията. Настоявам за бързи и адекватни мерки и търсене на наказателна отговорност на виновните. Органите на реда знаят кой е нападателят, ако не предприемат мерки в местното полицейско управление, ще алармирам лично вътрешния министър Цветан Цветанов. Не познавам Чавдар, не съм имал никакви взаимоотношения с него и не знам причината за побоя.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: