Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пребиха с бухалка лидер на ГЕРБ
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:45 / 07.02.2012Коментари (0)302
©
Двама мъже пребиха с бухалка лидера на ГЕРБ в община Симитли Георги Лунджов. Инцидентът е станал малко след 18,00 часа в понеделник пред дома на общинския координатор на управляващата партия в симитлийското село Железница.

Нападателите се появили изневиделица, докато Лунджов чистел снега пред къщата си. Повалили го на земята, единият размахал бухалката, а другият зпочнал да го рита. "Господ ме спаси. Успях да се изправя, ако бях останал да лежа, щяха да ме убият. Не смятам, че са искали да ме сплашат, защото ме удряха най-вече по главата. Изчезнаха в тъмнината", това каза той във вторник сутринта от болничното си легло в хирургично отделение на МБАЛ-Благоевград.

Най-напред по главната улица в селището минал джип, а след това и лек автомобил. Биячите обаче дошли броени минути по-късно, не били с кола. Затичали се към жертвата си и я съборили на земята. След това започнали да налагат безпомощния мъж. Щом побягнали, пострадалият веднага е подал сигнал в полицията. Пристигнал и екип на спешния център. Транспортиран е до Спешно-приемно отделение. Пребитият мъж бил с комоцио и травми по лицето и тялото. Настанен е за лечение в болницата, за да бъде под лекарско наблюдение. Няма опасност за живота му.

"Вливат ми банки. Направиха ми снимка, надявам се, че нямам нищо счупено. Имам удар в главата и друг под окото. Още съм в шок и стрес. Съпругата ми е много изплашена и това е нормално в такава ситуация. Нито дължа пари на някого, нито пък имам някакви личностни сблъсъци с когото и да е. Но съм получавал много заплахи от мои опоненти заради политическата си дейност. Имам предположение кой може да ме е нападнал. Каквото е трябвало, съм го казал на полицията", заяви Георги Лунджов, който е общински съветник в Симитли.

Наскоро той напусна шефския пост в СОУ "Св.св. Кирил и Методий" в село Крупник. Задържа се на поста само 8 месеца и изтъкна "лични мотиви" за решението си да оваканти директорското място в училището. Лунджов уточни, че улицата пред дома му е осветена, наблизо има и магазин, който е работел по време на нападението над него.  Възможно е някой да е видял нападателите. Полицията работи по случая. Образувано е досъдебно производство.



Източник: standartnews






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Отношенията София-Скопие
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: