Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Претърсват Струма за изчезналия млад мъж
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:33 / 28.06.2010Коментари (0)181
©
Полицаи и доброволци от два дни претърсват бреговете на река Струма и населените места от Благоевград до Кулата по повод мистериозно изчезнал млад мъж.

Атанас Макенджиев (26 г.) се скарал с майка си и на 26 юни рано сутринта напуснал дома си, който се намира в кв. "Струмско" в Благоевград. "Не е бил сериозен скандалът, нещо се сдърпаха за глупости. Но когато не се върна до вечерта, се затормозихме и се обадихме в полицията. Досега Наско не е изчезвал. Той е много чувствителен и емоционален. Татко ни внезапно почина преди година и половина от инфаркт. Наско много тежко понесе загубата, изпадна в депресия и един ден се нагълта с хапчета. Но бързо се усети каква глупост е направил и сам отиде в спешния център", разказа сестра му Михаела. Двете с майка й Галя са в паника, тъй като Наско не взел дори личната си карта, когато напуснал къщата.

Имал в себе си 50 лева, но нямал мобилен телефон. "Наско бе отличен студент по философия в Югозападния университет, но прекъсна образованието си. Не зная защо, така реши изведнъж", разказа Михаела.

В момента Макенджиев нямал сериозна връзка с момиче. Не обичал да ходи и по дискотеки, не пиел и не пушел. Обичал да чете, казват близките му. Засега единствената информация, която е потвърдена за него, е, че за последно е бил видян на благоевградската автогара. Оттам се губят следите му. "Мислим , че може да е заминал за село Кулата, ние сме оттам. Възможно е да се е качил на влак или автобус. Може пък напук да ни се крие", гадае сестра му.

Полицията обаче работи и по версията, че младежът се е качил на автобус за София, защото в този ден се е провеждал гей парада. Наско не бил хомосексуалист, но според униформените може да е решил да иде на купон и да се покрие в големия град. Напоследък младият мъж бил депресиран, че нито учел, нито работел и нямал доходи, за да помага на семейството.

Уведомени са всички столични управления да издирват Макенджиев. Засега обаче няма и следа от него. Преди време безследно изчезна 18-годишен младеж от същия квартал. След 40 дни той бе открит мъртъв във вада близо до квартал "Струмско". Който има информация за Атанас Макенджиев, може да се обади на тел. 166, 112 или на 073/86 75 66.

Източник: в. "Труд"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Масови протести срещу цените на горивата
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: