Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Прокурорски син преби с бокс момче заради гаджето му
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:49 / 12.01.2012Коментари (0)397
19-годишният Николай Радев от Дупница бе настанен в хирургично отделение на общинската болница с комоцио след побой от 21-годишния Владимир Евгениев Стоев, син на прокурор Анета Стоева и строителния предприемач Евгени Стоев, съобщи сайтът на в. "Струма". Инцидентът не е регистриран в полицейския бюлетин. За него редакцията на в. "Струма" уведоми разплакана майката на Николай - Нели Радева, възпитател в Шеста детска градина. Ето какво разказа шокираната Н. Радева:

Владимир Стоев тероризира сина ми и цялото семейство от месец юли 2011 г. Николай многократно е заплашван със злобни есемеси, с отвратителни ругатни и причината за всичко това е, че е харесал приятелката на моя син - Снежана Кирилова, 18-годишно момиче от Дупница. Дружбата между Николай и Снежана е повече от 2 години. Владимир Стоев звъни на телефона на моя син и заявява: "Ще ти избия зъбите, ще те пребия, ако още веднъж те видя със Снежана".

Междувременно момичето също получава заплахи. Заплахи валят и на телефона на майка й Людмила Кирилова. Всички ние - Кирилова, аз и моят съпруг, сме подавали жалби в полицията, лично аз внесох две жалби. Срещах се с прокурор Анета Стоева, но нищо не даде резултат. Никакъв ефект.

В края на декември Владимир Стоев нанесе първия удар на Николай. Засече го с кола и му нанесе удар в главата, при което имаше подутина на веждата. Със съпруга ми Бисер и Николай отидохме в полицията същата вечер всички заедно. Ефектът беше нулев.

Във вторник вечерта Ники, както обикновено, отиде да вземе приятелката си от вкъщи с колата, за да се разходят. Докато я изчаква да слезе от апартамента си в блок на улица "Велико Търново", в тъмното вижда, че някой чука на страничното стъкло. Докато се обърне, вратата на колата се отваря и Владимир Стоев му нанася жестоки удари в лицето с юмруци. За кратко синът ми изпада в безсъзнание. После намира сили и се изкачва по стълбите до апартамента целият в кръв. Родителите на Снежана изпаднали в шок и телефонирали на Спешна помощ, откъдето пристига линейка. Настанен е в хирургия с комоцио.

Най-потресаващото е, че се срещах лично с майката на Стоев. Отидох в кабинета й, преди да подадем жалбите в полицията. А нейният коментар беше: "Ами аз нищо не знам какво става с тези деца. И да подадете жалба в полицията, нищо не могат да ми направят".

За нас е ясно, че полицията не може нищо да направи, освен да отправи предупреждение, а прокуратурата се разпорежда за образуване на досъдебно производство. Прокуратурата определя мерките за неотклонение при подобни престъпления, но не прави абсолютно нищо и моят син е жертва на това прокурорско безхаберие. Прокуратурата пуска чадър и дава самочувствие на определени хора, в случая на син на магистрат. Затова възнамеряваме да изпратим сигнал до шефа на Окръжна прокуратура Камен Пешев, защото животът на моя син е в опасност.

Прокурорският син няма да се спре пред нищо. В есемесите си нарича моя син "ненужник". Позволява си да звъни на майката на Снежана и заявява: "Вие не знаете вашата дъщеря с какъв ненужник си има работа. Ако не я спрете, тя ще пострада". Родителите на Снежана се страхуват да не посегне и на дъщеря им.

Точно два дни преди да нанесе побоя над Николай, той го предупреди: "Ще те изпотроша, ще те вкарам в болница". На майката на Снежана заявил: "Ще отвлека дъщеря ти".

Преди два месеца синът ми Николай бе повикан в полицията, за да дава показания при внасянето на първата си жалба. Двама полицаи му заявили: "Майката на Владимир иска среща с теб да те види, затова сега оттук ставаме и отиваме в кабинета й". И така под конвой с двама полицаи моят син бил отведен при прокурор Стоева в кабинета й. Запознал се с нея, показал й есемесите, а тя му обяснила, че полицаите нищо не могат да направят на сина й.

В болничната стая с 19-годишния Николай Радев вчера бе неговата приятелка Снежана, която е абитуриентка в ПГ по облекло. Двамата се гледаха като влюбени гълъбчета и си обещаха никога да не се разделят, въпреки терора на Владимир Стоев. Двамата разказаха как Владимир Стоев им праща SMS-и със заплахи, които вече е осъществил. Николай разказа следните подробности за нападението:

Тормозът е от една година. Подадох трета жалба в Районното управление на полицията срещу сина на прокурор Анета Стоева - Владимир. Във вторник около 19,30 часа отидох да взема приятелката си от дома й на улица "Велико Търново" 21. Спрях автомобила пред входа и в този момент Владимир отвори вратата на колата и ме удари с нещо тежко по носа, предполагам, че е било бокс, тъй като носът ми е счупен и имам драскотини по него. Целият облян в кръв, влязох в апартамента на Снежана, който е на първия етаж. Владимир крещеше, че ще ме пребие, а нея ще я отвлече.

Опитвал съм се да разговарям по мъжки с Владимир и да се разберем, че Снежана не желае него, а желае мен. При срещите ме обиждаше и винаги ми повтаряше, че ще ме пребие и ще я отвлече. С Владимир се познаваме от деца, израснали сме в един квартал. Преди да станем гаджета със Снежана, сме се срещали, казвали сме си здравей-здрасти, но след това Владимир стана агресивен спрямо мен и приятелката ми. Той е говорил пред мен много лоши неща за Снежана, че си има и други приятели, с което иска да ме накара да я изоставя, за да може той да стане мъжът на живота й, но аз й вярвам и няма да се разделим никога.

Надявам се с последната жалба, която подадох, да се спази законът, пред който всички сме равни. Няма значение дали си прокурорски син, или не. Майка ми много пъти е разговаряла с прокурор Анета Стоева. Тя не повлия на сина си да ме остави на спокойствие, заключи Николай Радев.

Неговата приятелка остана да бди до леглото му и каза, че докато Ники не оздравее, ще стои при него в болничната стая.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: