Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Простреляха щерка на ексченге и гаджето й
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:10 / 22.07.2011Коментари (0)224
Дъщерята на бившия началник на следствения арест в Дупница Ангел Костадинов - Даниела, на 23 години, и приятелят й, 26-годишният Добри Гьошков, известен с прякора Ганде, от дупнишкото село Червен брег, бяха простреляни и изхвърлени пред входа на общинската болница в града, съобщава в. "Струма".

 Мъж почукал на прозореца на Спешен център, който бил леко открехнат, и казал на дежурния, че двама младежи лежат до оградата, най-вероятно пияни, и лекарите да ги прегледат. Оказало се, че са простреляни и веднага е извикан анестезиологът д-р Николай Карастоянов и дежурният ортопед д-р Ванцети Владимиров. Даниела Костадинова е простреляна в подбедрицата на левия крак, а Добри Гьошков - в лявото рамо и в единия крак. Той е бил закаран веднага в "Пирогов", тъй като куршумът засегнал важен кръвоносен съд.

Д-р Златко Величков, който бе дежурен в нощта на инцидента, сподели пред репортер на "Струма": Има опасност за живота на Добри Гьошков, затова бе закаран в столицата. Даниела Костадинова е оставена на лечение в ортопедичното отделение на общинската болница.

Д-р Николай Карастоянов, който направил преглед на ранените, заяви, че оръжето, с което е стреляно, е пистолет. Сигналът за двамата младежи е регистриран 15 минути след полунощ в Спешен център.

През нощта Даниела Костадинова огласяше с крясъците си бившата военна болница, докато д-р Ванцети Владимиров наместваше счупената кост на крака й, част от която стърчеше навън. Най-вероятно бе пила, докато крещеше, псуваше наляво и надясно.

Вчера в ортопедичното отделение не се пускаха външни хора заради Даниела Костадинова, която е бивша сервитьорка в ресторант "Бялата къща" в Дупница. На свиждане беше дошъл баща й Ангел Костадинов, който нареди на персонала да заключат вратата и да не пускат никой до дъщеря му, въпреки че само управителят на болницата д-р Любомир Таушански или завеждащ ортопедичното отделение д-р Ванцети Владимиров имат право да наредят това. Сестрите, респектирани от това, че бащата Ангел Костадинов е известен като шеф на следствения арест в Дупница, изпълниха неговото искане.

Вчера към обяд в болницата се разнесе слухът, че Добри Гьошков е починал. В Червен брег, където е роден Добри Гьошков, вчера най-големият му брат Кирил събираше сливи за ракия и току-що беше научил, че има инцидент с брат му. Той каза, че от известно време Добри, който е семеен и със съпругата му Мадлен живеят в апартамент близо до СОУ "Паисий Хилендарски" в Дупница, има връзка с бившата сервитьорка Даниела Костадинова. Кирил обаче не знаеше дали Даниела Костадинова е семейна, или не, и каква е причината брат му и приятелката му да бъдат простреляни.

Съседи на Даниела Костадинова разказаха, че имала връзка с управител на бензиностанция в Дупница.

Директорът на МВР - Кюстендил комисар Георги Джоглев съобщи, че полицията работи по две версии. Едната се базира на откъслечни показания, дадени от Костадинова, че тя и Гьошков са били на пикник край река Струма и някой ги е прострелял. Другата е любовен триъгълник.

Съпругата на Добри - Мадлен, дойде през нощта в Спешен център. На коментарите на медиците, че може би стрелбата е предизвикана от любовен триъгълник, Мадлен отговори: Не говорете така, Добри Гьошков е семеен и аз съм съпругата му. Едва ли се касае за любовна връзка.

Добри и двамата му братя Даниел и Кирил Гьошкови са известни на полицията с множество кражби, но не са лежали в затвора. Баща им е починал отдавна след ухапване от насекомо. Майката Захаринка Гьошкова живее със синовете си, но много бедно, разказа съселянин. Той заяви, че семейството е много бедно и майката наскоро била назначена за чистачка по временната заетост към кметството в Червен брег.

Бащата Ангел Костадинов подал жалба преди около година, че Даниела е била обект на насилие от нейни познати. Тя е познайница на полицията, но никой не каза с какво.

След оперативни мероприятия дупнишките полицаи вчера следобед задържаха двама заподозрени за прострелването на Даниела Костадинова и Добри Гьошков. Арестуваните са управителят на бензиностанция ОМV в Дупница, намираща се на изхода на града по посока София - 40-годишният Кирил Димитров, и приятелят на Добри Гьошков - Калоян Гюргин, от село Червен брег. У един от двамата е намерена законно притежавана ловна пушка, с която най-вероятно е стреляно.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Влизането на България в Шенген
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: