Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Скандалът с откраднатото луксозно "БМВ" от двора на полицията не угасва
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:20 / 16.07.2010Коментари (0)166
© Blagoevgrad24.bg
От три години камерите на Районното управление на МВР в Дупница не работят, съобщи източник за вестник "Струма" от полицията по повод откраднатия от двора джип БМВ Х5, зад волана на който седяла полицейската дъщеря Моника Кръстева. Няма информация защо Районното управление е оставено без камери и кога за последен път шефовете на полицията са сигнализирали до по-висшестоящите, че не работят.

Дупнишкото РПУ има не само проблеми с камерите, са оживените коментари в града по повод факта, че два автомобила бяха изкарани от двора на РПУ-то и по щастливо стечение на обстоятелствата единият беше намерен, а другият опожарен. В повечето РПУ-та записи се правят по необходимост, като повечето камери не записват, издадоха от полицията.

Вероятно РПУ - Дупница скоро няма да има камери, ако се съди по последните икономии в МВР. Полицаите в София получиха например изрична забрана да ползват климатици, защото хабят ток. На повечето места на полицаите им е забранено да си мият ръцете с топла вода, но и да искат, няма как да нарушат заповедта, защото топла вода няма в нито едно от полицейските управления в София, още по-малко в Дупница или Кюстендил.

Въпросът кой е изкарал БМВ Х5 от двора на РПУ-то остава загадка за полицаите, но не и за дупничани, които усилено коментират, че власт да изкарат от двора на РПУ-то подобен суперлуксозен джип имат само един-двама души. Дори и голяма кримка не би могла да го направи.

Шефът на ОДП - Кюстендил Георги Джоглев обеща днес на официална пресконференция да даде подробна информация за това кой от РПУ е отговорен за проспаната кражба и защо е издадена заповед за арест на дъщерята на бившия полицай Валери Тодоров.

За скандала дупничани смятат, че е чисто вътрешнополицейски конфликт, и чакат с нетърпение резултатите и констатациите на проверяващите от Инспектората на МВР. Ръководителят на акцията, заместник-шефът на РПУ-то БорислаВ Динев, отказва да коментира отправените обвинения срещу него, че е действал прибързано и е превишил правата си.

Източник: в. "Струма"






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Бюджет 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Лято 2024
Предаване "Цветовете на Пловдив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: