Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Собственици на хотел счупиха черепа на работничка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:40 / 19.08.2010Коментари (0)264
© Blagoevgrad24.bg
Полицията в Петрич обяви за издирване бизнес дамата Вангелия Нурджиева, която заедно със съпруга си Нишо стопанисват хотел "Лас Вегас" в южния град. Нурджиева се издирва заради нанесен жесток побой над работничката в хотела Цветанка Иванова от Павликени. В побоя освен избягалата Нурджиева участвали съпругът й Нишо и 22-годишната им дъщеря.

Инцидентът станал завчера следобед, когато фамилия Нурджиеви натирили от хотела си Цветанка, която от няколко години работи там. Какво точно е вършила не е ясно, но завчера между нея и съмейството възникнал скандал. Грозната сцена се разиграла в района на промишлената зона на Петрич, където Нурджиеви срещнали Цветанка Иванова. Тримата слезли от автомобила си и без обяснения се нахвърлили върху 39-годишната жена. Шутове, ритници и удари нанесли в главата й майка, баща и дъщеря. Вангелия ударила с дърво по главата Цветанка и всички избягали. Жертвата паднала на земята, медицинският преглед установил, че тя е с черепна травма.

На мястото на инцидента била повикана полиция, която минути по-късно арестувала Нишо, но Вангелия избягала и до вчера се укриваше. Хотел "Лас Вегас" доби популярност с честите посещения на ченгетата по повод множество сигнали, че в хотела работят проститутки, срещу собствениците има образувано дело за подобен вид дейност. Причината за боя са неизяснени финансови отношения, казаха от полицията в южния град.

В същото време полицаите от Разлог задържаха в клетката 52-годишния Христо Неделчев от Белица, който заради ревност пребил жената, с която живее на семейни начала - Ира Здравкова. Побойникът е докаран в участъка в Белица, но Здравкова отказала да се жали от него и той е освободен. На жената са прочетени правата й по Закона за домашното насилие, но изборът дали ще съди побойника е неин, коментираха полицаи.

Агресия вкара в полицейската клетка в Разлог 57-годишния Мехмед Мустафа от Якоруда. Мустафа счупил с метална щанга грил, собственост на бизнес дамата от Якоруда Дуна Юркина, след разпра. Озверелият мъж не спрял и след като унищожил фурната за печене на пилета, набил Дуна и притеклия се на помощ неин баща. След инцидента нападателят е арестуван.

От ОД на МВР - Благоевград коментираха вчера, че случаите на скандали, завършващи със жестоки побои, ще зачестяват. Само преди два дни две групи младежи щяха да се изпотрепят в центъра на Благоевград на излизане от популярна дискотека, коментираха ченгета вчера.

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Пет трупа открити в Нови Искър
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Световна черна хроника
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: