Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Собственик на механа със синовете си преби жестоко полицай на метри от дома му
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:59 / 05.01.2011Коментари (0)533
© Blagoevgrad24.bg
Граничният полицай, съпруг на съдията от Сандански Стойка Янева, Стоян Мирчев бе жестоко бит на метри от дома си на улица "Чудомир Катранджиев" в курортния град завчера следобед. С рани по лицето и тялото Мирчев е прегледан в Спешен център и освободен за домашно лечение. За побоя са уличени бизнесменът Атанас Атанасов и двамата му синове Крум и Филип, които са собственици на известното в Сандански заведение "Хайдутите", което се намира на 4 километра от Сандански, в посока Попина лъка.

Инцидентът станал около 17 часа. Граничният полицай Мирчев паркирал автомобила си, когато към него се приближили Атанасов и още двама мъже. Те се нахвърлили върху него с думите: "Това е наше място, махай се, селяк, от тука и ти, и колата ти". При опита на Мирчев да им обясни, че никъде не пише чие е мястото, тримата мъже се нахвърлили върху него. Измъкнали го със сила от шофьорското място и започнали да го удрят в корема, слабините и главата. Полицаят направил опит да вика за помощ, което озверило побойниците. Повалили го на земята и започнали да го ритат и влачат извън "тяхното място".

Единият от побойниците ритал и автомобила му. Инцидентът се разиграл пред очите на свидетели. Някои от тях твърдят, че в побоя участвал единият от синовете на бизнесмена Атанасов - дали е Крум или Филип полицията ще установява. Други свидетели твърдят, че в инцидента е участвал и Николай Аргиров-Кучето от село Кулата, който живее на съпружески начала с Виляна, бившата съпруга на фалиралия собственик на МОЛ-а в Сандански Иван Ковачев. Дали са верни твърденията, се изяснява. Н. Аргиров също ще бъде призован за обяснения по случая. До късния следобед вчера в Районен съд - Сандански не бе постъпило искане за дело по указа за борба с хулиганството срещу побойниците. Цял ден полицаите разпитваха свидетелите на боя.

Все още не е ясно кой от колегите на бития полицай съдия Стойка Янева- Мирчева, която е в отпуск в момента, ще се наеме да отсъди по делото за хулиганство. Не е ясно и какви са точно по степен травмите на полицая. Ако са по-сериозни, е твърде вероятно да се образува дело за причинена телесна повреда срещу Атанасов и компанията му. От полицията отказват коментар, докато не се изяснят всички подробности около инцидента

Източник: struma.com






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Реформи в БДЖ
Лято 2024
Бюджет 2025
Опасен ли е популярният сред младежите в България райски газ?
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: