Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Студенти се забиха в електрически стълб, двама в реанимация, един в ортопедия
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:35 / 15.09.2011Коментари (0)322
Трима студенти - 20-годишният Виктор Бастунов и приятелите му Георги Колевичин и Карло Катранджиев, катастрофираха с лек автомобил тойота рано призори на път за родния си град Разлог и по спешност бяха приети в благоевградската държавна болница. Пътният инцидент станал около 05,00 часа на бул. "Д. Солунски" в Благоевград, в района на промишлената зона, срещу входа на бирената фабрика.

Шофьорът на лекия автомобил Георги Колевичин от Разлог, който е син на популярния нотариус Снежана Радушина и съпруга й Емил Колевичин, е приет със счупена ключица и мозъчно сътресение в реанимация на МБАЛ - Благоевград. По време на шофиране той загубил управление над автомобила и се забил в електрически стълб. Участъкът е разбит след извършвани строителни дейности.

Най-тежко пострадал при пътния инцидент е 20-годишният Виктор Бастунов, студент в Пловдив, който седял на задната седалка. Той е с политравма, фрактури на двете подбедрици, с черепно-мозъчна травма с оток на мозъка и разкъсно-контузни рани по лицето и клепача, съобщи зам. болничният директор д-р Ал. Костов. Той уточни, че младежът е губил съзнание, няма спомени от случилото се. Преведен е в реанимация за стабилизиране на състоянието, предстои оперативна интервенция за овладяване на тежките травми на крака.

20-годишният Карло Катранджиев е приет в ортопедия на благоевградската болница. Ето какво сподели той от болничното легло:

Седях на предната седалка, връщахме се от дискотека "The Face", всичко стана за секунди, колата изведнъж отскочи във въздуха, подхлъзна се и се забихме. Нямам обяснение, още съм в шок от случилото се. Искам да изкажа огромната си благодарност към охраната на намиращите се наблизо предприятия, които веднага ни се притекоха на помощ. Помогнаха ни да излезем, вече се бяха обадили на тел. 112. Много бързо реагираха полицаите и лекарският екип, благодаря на всички, заключи Карло Катранджиев.

И тримата младежи са консултирани от мен и категорично заявявам, че не са били пияни, обясни завеждащият ортопедия д-р Ал. Сивиков, съобщава в. "Струма". Той уточни, че няма опасност за живота им.

Карло Катранджиев е с контузия на гривнена става на дясната ръка, охлузни наранявания на лявата и контузия на гърдите. Той ще бъде изписан за домашно лечение до един ден.

И тримата младежи се ползват с изключително добро име в родния им град. Те са спортисти, Георги Колевичин е студент в София, а другите двама в Пловдив. Приятели са от детинство.

Полицаи работят по случая за изясняване на точните причини, довели до пътния инцидент. Коментарите са, че главният виновник е фирмата, разбила пътя.






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
България и Войната в Украйна
Парламентарни избори октомври 2024 г.
50-ото Народно събрание
Втора лига сезон 2024/25
Скандално от Северна Македония: Българският език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: